24 / 04 / 2024

kripto para fiyatları

kripto para fiyatları

Bitcoin'e olan kamu ilgisi, BTC 19.000 doların üzerine çıkarken iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Kripto para piyasası haftaya nasıl başlıyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar? İşte 5 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından Bitcoin 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, yatay seyretmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası sarsılmaya devam ediyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 4 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın altına tutunmaya devam e

Yatırım için en düşük komisyon hangi kripto borsasında? Kripto para yatırımcıları dikkat

Kripto para piyasasında seyreden düşüş trendine rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralara olan talep giderek artarken yatırımcılar için en düşük komisyonu hangi kripto para borsaları uyguluyor? Komisyon fiyatlarını hangi faktörler etkiliyor? 

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 26 Nisan 2022 kripto para fiyatları...

Kripto para yatırımcısının gözü kulağı düşüşe geçen Bitcoin, Ethereum ve Altcoin piyasasındaki son gelişmelerde. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? İşte 26 Nisan 2022 BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL fiyatları...

Kazakistan'daki olaylar kripto para fiyatlarını etkiledi!

Kazakistan'da zamlara yönelik yapılan eylemler ve polis müdahalesi sonrasında yaşanan internet kesintileri kripto para fiyatlarını etkiledi.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

kripto para fiyatları Haberi

kripto para fiyatları

Kripto pazarının ana dijital varlığı olan Bitcoin (BTC) nihayet 19.000 doların üzerine çıktığından, sosyal hakimiyeti artar ve onu ilk 100 kripto para biriminin dörtte birinden fazlasının konuşması haline geliyor.

Bitcoin; 2022 Temmuz ortasında ölçülen son seviyeyle karşılaştırıldığında, 25 ve 27 Eylül tarihlerinde sosyal hakimiyet seviyesine ulaştı.

Başka bir deyişle, platformun dediği gibi, “kriptonun en büyük 100 varlığı arasında BTC, Temmuz ortasından bu yana ilk kez tartışmaların yüzde 26’sında yer alıyor”  ve şunları belirtti:

“Geriye dönük testimiz, Bitcoin'e adanmış yüzde 20'nin üzerinde sektör için olumlu olduğunu gösteriyor.”

Teknoloji Oku'da yer alan habere göre; Grafik ayrıca BTC'nin ağırlıklı sosyal duyarlılığının, genellikle yükselişe yol açan aşırı düzeyde FUD gösterdiğini belirtiyor. 

Platform, kripto endüstrisinde yaygın olarak kullanılan ve "korku, belirsizlik, şüphe" anlamına gelen teknik jargona atıfta...