16 / 04 / 2024

Kripto para piyasaları son durum

Kripto para piyasaları son durum

Kripto para borsasının en büyük birimi olan Bitcoin önceki gün yüzde 0,49 değer kazanarak 50 bin 188 doları gördü. 

Kripto para piyasasında sert hareketlenme başladı!

Kripto paraların atası olarak bilinen Bitcoin son 24 saat içerisinde yüzde 5 değer kazancıyla 43 bin 200 dolara ulaştı.

Kripto para piyasalarını neler bekliyor?

Kripto para piyasalarında dalgası seyirler, değer artışları ve düşüşleri devam ediyor. Peki kripto para piyasalarını neler bekliyor? Albcoin Araştırma Müdürü Helin Çelik, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Bitcoin’de yükseliş ne zaman başlayacak?

Kripto para piyasalarında hareketli günler devam ediyor. En çok tercih edilen kripto para birimlerinden Bitcoin, zor geçen bir haftanın ardından haftanın ikinci gününde 26 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Kripto para piyasalarının gözü FED toplantısına çevrildi!

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. FED geçen ay faiz oranını sabit tutma kararı almıştı.

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş, kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Peki Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti

Altcoinlerde ralli fırsatı! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Popüler yatırımcı ve analist Jason Pizzino son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarına dair olası senaryoyu paylaştı. Peki altcoinler yükselecek mi? İşte olası senaryo...

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 30 Mayıs 2022 kripto para piyasası

Kripto para piyasaları bu haftayı yükselişle açtı. Peki Ethereum, Bitcoin ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL? İşte 30 Mayıs 2022 kripto paralarda son durum...

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor! Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum!

Kripto para piyasalarında düşüş devam ediyor. Peki Bitcoin ve Ethereum'da son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kripto para bağımlılık mı? Gençler neden kaybetmesine rağmen yatırıma devam ediyor?

Kripto para piyasaları yaşanan dalgalanmalar ile sarsılırken, Z kuşağı olarak adlandırılan gençlerin en çok takip ettiği yatırım aracı kripto paralar ve NFT’ler oldu. Öte yandan birçok genç piyasada kaybetmesine rağmen kendini kripto paranın cazibesinden alamıyor.

Kripto para piyasaları son durum Haberi

Kripto para piyasaları son durum

Kripto para birimi Bitcoin önceki sene ocak ayında bu senenin en düşük seviyesine düşerek 27 bin 734 dolardan işlem gördü.

Sputniknews'te yer alan habere göre; elektrikli araç üreticisi Tesla'nın Şubat ayı başında Bitcoin'e 1,5 milyar dolar yatırım yapacağını açıklaması sonrasında hızla tırmanışa geçen sanal paranın değeri ilk kez Şubat ayı ortasında 50 bin doları geçti. 

Tesla'nın Mart ayında ödeme biçimi olarak Bitcoin'i kabul edeceğinin açıklaması sonucu sanal paranın değeri 56 bin 426 dolara çıkmıştı. 

Fakat Mayıs ayında sanal para madenciliğinin fazla miktarda fosil yakıt kullanımı ve emisyona sebep olduğunu gerekçe gösteren Tesla'nın bu tür ödemeleri askıya alması kripto paranın büyük bir düşüş yaşamasına neden olmuştu.

Bitcoin 50 bin dolara...