24 / 04 / 2024

kripto para ticaret

kripto para ticaret

Rusya, kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanmak için harekete geçiyor. 

Uluslararası ticarette Bitcoin dönemi: İran ilk adımı attı!

ABD'nin ekonomik yaptırımlarına maruz kalan İran, uluslararası ticarette Bitcoin ve diğer kripto paraların kullanılmasına imkan tanıyan yasal bir düzenleme hazırladı.

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

İran kripto para ile ilk ithalatını gerçekleştirdi!

İran, kripto para ile 10 milyon dolar değerindeki ilk ithalat işlemini hayata geçirdi. Kripto para ile ticaret sayesinde ABD'nin yaptırımlarının aşılması amaçlanıyor.

ABD'de kripto para dolandırıcılığı kurbanlarının kaybı 1 buçuk yılda 1 milyar doları geçti!

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), 2021 yılının başından itibaren toplamda 46 binden fazla kişinin dolandırıcılık sebebiyle 1 milyar doların üzerinde kripto para kaybettiğini belirtti.

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

kripto para ticaret Haberi

kripto para ticaret

Rusya Maliye Bakanlığı'nın finansal politika departmanı başkanı Ivan Chebeskov, Rusya'nın kripto paraları diğer ülkeler ile barter ticarette kullanmayı masaya yatırdığını duyurdu. 

İşte Rusya Maliye Bakanlığı'nın finansal politika departmanı başkanı Ivan Chebeskov tarafından konuyla ilgili yapılan o açıklama...

Chebeskov,, Rusya'nın kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanması için, dijital varlıkların yasallaştırılmasına ilişkin düzenleme yapılmasının gerekli olduğunu vurguladı.

Dünya'da yer alan habere göre; "Rusya MB, kriptoparaların ödeme için kullanılmasına karşı değil. Rusya MB, eğer Rusya'da kripto paralar var ise bunlardan kurtulmanın iyi olacağının bilincinde" ifadelerini kullanan Chebeskov, kripto paraların uluslararası ticarette kullanılmasına imkan tanımanın Batı'nın yaptırımlarına karşı koymaya yardımcı olacağını belirtti. 

Rusya MB Başkanı Nabiullina dün gerçekleştirdiği konuşmada, kripto paraların usya içinde ödeme aracı olarak kullanılmasına karşı olduğuna dikkat çekmişti. 

48 bin...