20 / 04 / 2024

kroki özellikleri

kroki özellikleri

Kuş bakışı çizim, yüksek bir yerden aşağıya doğru bütün genişliği içine alabilecek şekilde bakılarak yapılan çizimdir. Kroki ise kuş bakışı yöntemiyle çizilir. Kroki ne demektir, detayları...

Sinbo Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severler için Sinbo elektrikli çay ısıtıcı, paslanmaz çelik demliği,aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.Peki elektrikli çay ısıtıcının diğer özellikleri neler?

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve ergonomik modları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Çok Amaçlı Kahve Makinesi 15 fincan kapasiteye sahip olması ve bir çok kahve çeşidini yapabilme teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kahve makinesinin diğer özellikleri neler? 

Trident A54 Cep Telefonu A-101’de! İşte uygun fiyatlı telefonun merak edilen özellikleri ve 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Trident A54 Cep Telefonu A-101’de indirimli satılıyor. İşte uygun fiyatlı telefonun merak edilen özellikleri ve 17 Şubat 2023 fiyat listesi…  

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 

Vestel İki Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadar? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım yetmiyor derin dondurucu almak istiyorum diyenler için Vestel, 3 bölüm ve 2 çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça saklama ve depolama olanağı sunan 103 litrelik dikey dondurucu ile karşımıza çıkıyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

Arçelik 6144 I Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Arçelik bulaşık makinesinin özellikleri neler? 16 Şubat 2023..

Bulaşık makinesi almak isteyen kişiler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu sırada Arçelik 6144 I Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Yeni BMW İX3’ün şubat ayı fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Tamamen elektrikli yeni BMW İX3’ün şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW İX3’ün özellikleri neler? BMW İX3 kaç TL? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch 9 kg 1200 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Bosch, mikropları öldüren,yeniden yükleme teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle karşımıza çıkıyor. Gelişmiş teknolojisi ile çamaşırları lekeden ve kirden arındırıyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 

Arnica Halı Yıkama Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica halı yıkama makinesi ortaya koyduğu yüksek motor gücü sayesinde etkili yıkama performansı sunuyor. Üstün filtreleme tekniğiyle toz ve kirler makinenin içine hapsediyor. Peki halı yıkama makinesinin başka özellikleri neler? 

Vestel Dört Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş aileler için tasarlanan bulaşık makinesi parmak izi bırakmaz ınox tasarımına sahiptir. 13 kişilik kapasiteye sahip bulaşık makinesini wifi özelliği ile kontrol etmek mümkündür. Peki bulaşık makinesinin özellikleri neler? 

Hoover  ikisi bir arada Akıllı Robot Süpürge kaç  TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover akıllı robot süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde hem süpürme hemde paspaslama işlemi yapmaktadır. Toplamda 5 adet temizleme programı ile karşımıza çıkmaktadır. Peki akıllı robot süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 

Tamamen elektrikli yeni BMW İ4 M50’nin fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tamamen elektrikli yeni BMW İ4 M50’nin şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW İ4 M50’nin özellikleri neler? BMW İ4 M50’nin kaç TL? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

kroki özellikleri Haberi

kroki özellikleri

Kroki ne demektir?

Kroki, detaylı bir anlatıma sahip olmadan yakın çevrenin kağıt üzerinde temel özellikleriyle gösterilmesine yarayan uygulamadır. Kroki ne demektir, kroki tanımı ; Ölçek kullanılmadan bir yerin kuş bakışı görünüşünün kabataslak küçültülerek kağıt veya düzlem üzerine çizilmesine kroki denir. Kroki çizilirken herkes tarafından bilinen cadde, sokak ve önemli yapılar yönlerine dikkat edilerek çizilir.


Kroki özellikleri nelerdir?

- Krokide ölçek kullanılmaz.

- Çizimde uzunluklar göz kararı ile çizilir.

- Önemli yerler şematik olarak gösterilir.

- Krokide kuzey-güney yönünü gösteren ok belirtilir.


Kroki ne işe yarar?

İnsanların günlük yaşantısında çok sık kullandığı krokiler, adresi bulmayı kolaylaştırır. Bu nedenle adres tarifleri genellikle kroki üzerinden yapılır.


Kroki nerelerde kullanılır?

Günümüzde, iş yeri sahipleri iş yerinin bulunduğu alanın krokisini, kartvizitlerinin arkasında kullanırlar. Böylece müşterilerin yeri daha kolay bulması amaçlanır. Ayrıca, bazı kurumlar da...