24 / 04 / 2024

Kubilay Özalp Re-Pie

Kubilay Özalp Re-Pie

Büyüme hedefleri doğrultusunda yapılanmasına devam eden Re-Pie'nin yeni Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu.

Gayrimenkul sektörünün 2021 karnesi! 

Re-Pie Portföy Yönetimi'nin hazırladığı ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ yayımlandı ve gayrimenkul sektöründeki son durum verilerle ortaya koyuldu. Peki gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Gayrimenkul sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ sektörün Kovid-19 salgını sürecindeki performansını ortaya çıkarırken, sektörün geleceğine de ışık tuttu.

Mülklerin kira gelirini ve getirisini yükselten fon FRG borsada!

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-Pie, Kubilay Özalp'i genel müdür yardımcısı olarak atadı.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Kubilay Özalp, Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Büyüme hedefleri doğrultusunda yapılanmasına devam eden Re-Pie'nin yeni Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu.

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Kubilay Özalp Re-Pie Haberi

Kubilay Özalp Re-Pie

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-Pie, büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Halk Portföy’ün kurucu genel müdürü olan Alim Telci’yi kadrosuna katan Re-Pie, geçen hafta Kubilay Özalp’ı Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı.

Kariyerine Demirbank Hazine Müdürlüğü’nde MT olarak görev alan Özalp, 2004 yılından bu yana portföy yönetiminde faaliyet gösteriyor. Yapı Kredi Portföy’de Emeklilik Fonları ve Alternatif Yatırım Ürünleri bölümlerinde Grup Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 2015'te Tacirler Portföy’ün kuruluşunda Chief Investment Officer olarak görev aldı.  İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu ve Zicklin Business School’dan Finans ve Yatırımlar dalında MBA derecesi bulunuyor.

Re-Pie Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. M. Emre Çamlıbel, yeni atama hakkında şöyle konuştu: "Önümüzdeki dönemde faizlerin düşmesiyle ve dövizdeki volatilitenin öngörülebilir seviyeye inmesiyle birlikte, aynı yurtdışında olduğu gibi alternatif...