19 / 04 / 2024

Kubilay Umut kim

Kubilay Umut kim

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kubilay Umul, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Komite Başkanı oldu!

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Umut Gürler kimdir?

2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam eden Umut Gürler kimdir? Umut Gürler, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Umut Zenar kimdir?

Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar kimdir? Umut Zenar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar'ın biyografisi..

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kubilay Umut kim Haberi

Kubilay Umut kim

Nurol GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 13.06.2014 tarih ve 2014/15 sayılı kararıyla;


Şirketimizin 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve tebliğlerine uyum gereği;


Kurumsal Yönetim Komitesine Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Alican SANSAR' ın atanmasına ve son durum itibariyle Kubilay UMUL (Komite Başkanı) Numan KEPOĞLU (Komite Üyesi) Alican SANSAR (Komite Üyesi) olarak görevlendirilmesine,


- Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitelerin de ise Numan KEPOĞLU (Komite Başkanı) Kubilay UMUL (Komite Üyesi) olarak devam etmesine, 


- Yönetim Kurulu Raporlama ve Sekreterya işlemleri için Alican SANSAR 'ın yetkili kılınmasına karar verilmiştir.


Kamuoyunun bilgilerine arz...