19 / 04 / 2024

küçükçekmece arsa ihalesi

küçükçekmece arsa ihalesi

Küçükçekmece 4. İcra Dairesi, Avcılar Cihangir mevkiinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 37 milyon 116 bin 320 TL 

Küçükçekmece'de 36 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İkitelli Mahallesi'nde bulunan 733 bin 85 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi. 

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece'de 152 metrekarelik arsa satacak

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde 152 metrekare alanında arsa satacak.

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece'de 134 metrekarelik arsa satacak

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde 134 metrekare alanında arsa satacak.

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece'de 35 metrekarelik arsa satacak

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 35 metrekare alanında arsa satacak.

Büyükçekmece'de 29.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 157 Ada, 10 Parsel üzerinde bulunan arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 29 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Küçükçekmece'de 62.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan konut+ticaret imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Büyükçekmece'de 27 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 27 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 22.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, Denizkenarı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 753 bin 628 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 1 Mart olarak belirlendi. 

Devlet Demiryolları'ndan Halkalı'da satılık arsa ihalesi 7 Ağustos'ta!

Devlet Demiryolları, İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için son teklif 7 Ağustos'ta verilecek..

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

TOKİ Küçükçekmece arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsa için ihale düzenliyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye düğün salonu ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Büyükçekmece Ulus Mahallesi, 221 ada 2 parsel üzerindeki Düğün Salonunu 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme ihalesi gerçekleştirilecek.

Küçükçekmece Atakent 4'te lansmana özel indirim fırsatı!

Artaş İnşaat tarafından Atakent Küçükçekmece'de yükselen Atakent 4 projesi 23 bin 300 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Proje 4 farklı bloktan oluşuyor.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Küçükçekmece Cami ve Ticaret Merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

küçükçekmece arsa ihalesi Haberi

küçükçekmece arsa ihalesi

Küçükçekmece 4. İcra Dairesi, Avcılar Cihangir mevkiinde bulunan arsayı 37 milyon 116 bin 320 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 18 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 4. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI
İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Avcılar Mahallesi, Cihangir mevkii, 651 cilt,64356 sayfada kayıtlı, 21713 parsel sayılı 20448,00 metrekare yüzölçümlü, arsa ana taşınmaz nitelikli,A Blok 1BOD+ZEM+1+2(Bağımsız bölüm no:1) 10000/30000 arsa pay/paydalı,idari bina konfeksiyon fabrikası nitelikli taşınmaz
Özellikleri :Küçükçekmece 1.İcra Hukuk Mahkemesi'nin 2018/912 esas sayılı dosyasına ibraz edilen bilirkişi raporuna göre "Taşınmaz İstanbul ili Avcılar ilçesi Cihangir Mahallesi, Şehit Piyade Er Yavuz Bahar Sokak,No: 4/1 açık adresinde konumlanmaktadır.

A Blok 1 nolu bağımsız bölüm Konfeksiyon Atölyesi ve İdari Bina olarak 2...