26 / 04 / 2024

kurtuluş kensel dönüşüm ofton

kurtuluş kensel dönüşüm ofton

İstanbul'un eski yerleşim birimlerinden Kurtuluş'ta 30 gecekondu sahibi ile anlaşarak sivil bir kentsel dönüşüme imza atan Ofton İnşaat, bölgede yeni projelere hazırlanıyor.

Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm!

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün öneminin arttığını ve Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm olduğu düşünülüyor.

İsrail El-Halil'de 1500 dönüm araziye el koydu!

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El-Halil şehrindeyaklaşık 1500 dönüm araziye el koyd

Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri 2. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri 1. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm’de Torba Yasa Değişiklikleri 2.Bölüm

Avukat Kadir Kurtuluş, Kat Mülkiyeti Kanunu ve Tapu Kanunu’nda yapılan değişikliklerle yaptık, devamında Kentsel Dönüşüm Kanunu’nun 6. maddesinde düzenlenen kentsel dönüşüm uygulamalarında yapılan değişiklikleri inceledi...

3 maddede kentsel dönüşüm kira yardımından nasıl faydalanabilirsiniz?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi kentsel dönüşüm kira yardımından nasıl faydalanıldığı konusunu kaleme aldı. İşte 3 maddede kentsel dönüşüm kira yardımı...

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, Kurtuluş ve Gazipaşa Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Kardemir fabrikasının temel atma yıl dönümü törenle kutlandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Eskişehir'de 9 mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Çevre Şehircilik İl Müdürü Habib Bulguroğlu, Gündoğdu, Mustafa Kemal Paşa, İhsaniye, Hacıalibey, Yeni, Işıklar, Mamure, Deliklitaş ve Kurtuluş Mahallerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Gaziantep'te fotoğraflarla kentsel dönüşüm sergisi açıldı!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Uzmanı Bayram Bozhüyük tarafından Gaziantep’in kurtuluş yıl dönümü olan 25 Aralık’ta Fotoğraflarla Kentsel Dönüşüm: 100 Yıl Önce 100 Yıl Sonra isimli ilk kişisel sergisini açtı.

Kentsel dönüşüm Türkiye'yi dönüştürecek!

Ticaret Odası'nın düzenlediği; 'Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı' eğitim programında Kentsel Dönüşümün, Türkiye'yi dönüştürecek 'büyük bir fikir' ve 'İkinci kurtuluş savaşı' olduğu vurgulandı.

Kentsel dönüşüm hakkında yaklaşımlar!

Eko Haber Gazetesi köşe yazarı Öztürk Yazıcı yazısında kensel dönüşüm hakkında yaklaşımları anlattı. İşte o yazı..

kurtuluş kensel dönüşüm ofton Haberi

kurtuluş kensel dönüşüm ofton

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Şimşek, bir kaç hafta önce satışa çıkan Elysium Cool projesini gerçekleştirebilmek için Kurtuluş'ta 5 yıllık bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi.

Kurtuluş'da ilk site yaşamı ve ilk çağdaş yaşam merkezi olma özelliğine sahip projenin sivil kentsel dönüşüme örnek gösterileceğine inanan Şimşek, "Burada İSKİ isale hatlarıyla yaşadığımız  sorunlardan, yaptığımız plan değişikliğinin yerel planlarla çakışmasına ve nihayetinde elinde tapusu olan gecekondu sahiplerini ikna etmeye kadar pek çok süreç yaşadık, ama bütün bunlara değdi" dedi.

210 daireli projenin yarısını sattıklarını anlatan Şimşek, gelecek yıl projeyi tamamladıklarında o bölgenin tüm çehresinin ve Hacıhüsrev'in hızla değişeceğini öne sürdü.

İstanbul'un merkezinde bu tür çirkin yapıların ortadan kalkması gerektiğini belirten Şimşek, bu tür projelerin orada yaşayanları...