24 / 04 / 2024

kuveyt konut fuarı

kuveyt konut fuarı

Aralarında Tahincioglu Holding, Ege Yapı, Fer Yapı ve Alarko Holding patronlarının bulunduğu sektörün önde gelen gayrimenkul geliştiricileri, "Körfez bölgesinden yatırıma nasıl çekilir" sorusunu masaya yatırdı...

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

Kuveyt Türk’ten ilk 24 ayı ödemesiz 180 aya varan vadeyle konut finansmanı!

Kuveyt Türk, yaptığı anlaşma kapsamında Emlak Konut GYO’nun satışa çıkardığı konutlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak ve 24 aylık ödemesiz dönemin müşterilere herhangi bir maliyeti olmayacak.

Kuveyt Türk'ten konut alım-satımı yapmak isteyenler için Alacağım Güvende Sistemi!

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya öncelik veren Kuveyt Türk’ün araç ve konut alım-satımında işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirmek amacıyla yılın ilk çeyreğinde “Alacağım Güvende Sistemi”ni geliştirdi.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan finansman desteği sağlıyor.

Kuveyt Türk'ten konut kredisi faizlerine 6 baz puan indirim!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını indi. Banka ikinci el konutta en uygun finansman oranını sunmaya başladı.

Kuveyt Türk'ün konut finansmanı oranları yüzde 0.94’e indi!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü. Bankanın konut finansman oranları yüzde 0.94’e indi.

Kuveyt Türk konut kredilerini 3 ay erteliyor!

Kuveyt Türk bireysel müşterilerin ihtiyaç duyması ve talep etmesi durumunda konut, ihtiyaç ve araç finansmanının nisan sonuna kadar olan taksit ödemeleri, anapara ve kar paylarını 3 ay erteleyecek.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirim!

Kuveyt Türk en düşük konut finansmanı kar payı oranını sunan banka konumundayken bir kar payı indirimi daha gerçekleştirdi. Bankanın konut finansmanı payı %1.07’ye geriledi.

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk Bankası kampanyalı konut finansmanı ürünü için kar payı oranlarını yüzde 1.08’e kadar düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu...

Kuveyt Türk konut finansmanı oranları yüzde 1.11’e düştü!

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını yüzde 1.11'e düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasında görülen en düşük konut kredisi faiz oranı oldu.

Kuveyt Türk konut finansmanı oranlarında indirim!

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranlarında indirim uyguladı. Banka özel bankalar arasındaki en düşük faiz oranını kullandırmaya başladı...

Kuveyt Türk konut finansmanında kar oranını düşürdü!

Kuveyt Türk, konut finansmanında kar oranını yüzde 1,14'e, araç finansmanında ise yüzde 1,24'e indirdi...

Antalya 0,99 Konut Fuarı'na yoğun ilgi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

kuveyt konut fuarı Haberi

kuveyt konut fuarı


Gayrimenkul yatırım danışmanlığı şirketi Cushman&Wakefield, Ortodoğulu yatırım uzmanları ile Türk gayrimenkul patronlarını bir araya getirdi. 


Aralarında Tahincioglu Holding, Ege Yapı, Fer Yapı ve Alarko Holding patronlarının bulunduğu sektörün önde gelen gayrimenkul geliştiricileri, "Körfez bölgesinden yatırıma nasıl çekilir" sorusunu masaya yatırdı. C&W Ortadoğu'dan sorumlu Yatırım ve Sermaye Piyasaları Bölüm Başkanı Yahya Abdullah,, Körfez ve Arap yatırımcılarının özellikle ofis, konut, perakende ve otel sektörlerine ilgi duyduğunun ve Londra öncelikli olmak üzere Avrupa'nın gelişmiş pazarlanna yatırım yaptıklarının altını çizdi. 


İstanbul öne çıkıyor Bölgenin önemli yatırımcıları ile yapılan görüşmelerde İstanbul ve Doha'nın yükselen iki pazar olarak parladığı ortaya...