25 / 04 / 2024

Kuzey Afrika Seranit mağazası

Kuzey Afrika Seranit mağazası

Yeniden inşaa edilen Libya’ya Seranit, Serra ve Vanucci markalarıyla giren şirket ayrıca bölgenin tek Türk seramik markası olarak dikkat çekiyor

ABD’li finans devinden son dakika açıklaması: Seçimden sonra Türkiye’ye 50 milyar dolarlık kaynak gelebilir!

Seçimlerden sonra makroekonomik istikrarın sağlanması halinde yabancı yatırımcı ilgisinin yeniden canlanacağı belirtiliyor. Citi Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Hafeez, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla Türkiye’ye yatırımların artacağını söyledi.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Dış ekonomide flaş işbirliği

Olpak: "Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerde ihracat açısından farklı pazarlar mevcut. Bu manada Türkiye için hala çok ciddi bir potansiyel görülüyor."

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Çinliler Türkiye'de arazi avına çıktı!

Türkiye'yi Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya dönük üretim üssü şeklinde konumlandıran Çin, ülkede arazi avına çıktı.

Türk müteahhitleri Avrupa’ya yöneldi!

Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika’da birçok ülke ile yaşanan siyasi sorunlar ve iç karışıklıklar, Rus ekonomisindeki sıkıntılar, Türk müteahhitlerini Avrupa’ya yönlendirdi. Özellikle Cengiz Holding, kara ve demiryolu ile birlikte tünel ihaleleriyle gündemde olan Slovenya’da projeler hayata geçiriyor.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Türkiye'de 150 otel ile faaliyet göstereceğiz!

Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENA) Bölgesi İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, "Gelecek 5 sene içerisinde Türkiye'de takriben 150 otel ile faaliyet göstermeyi hedefliyoruz." dedi.

Yapı Fuarı 41. yılında 85 bin 923 ziyaretçiyi ağırladı!

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u bu sene 85 bin 923 kişiyi ağırladı..

BİM 730 yeni mağaza açacak!

BİM 2018 yılında yüzde 20 ciro artışı ve 730 yeni mağaza açmayı planlıyor. Şirket Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da yeni pazarları inceliyor.

Kuzey Afrika Seranit mağazası Haberi

Kuzey Afrika Seranit mağazası

Türkiye’nin lider seramik markası Seranit, dünya markası olma yolunda tüm hızıyla ilerliyor. Mısır, Cezayir, Fas ve Benin’deki mağaza yatırımlarına şimdi de Libya’yı ekleyen marka, Kuzey Afrika’daki büyümesini sürdürmeyi planlıyor. Seranit’in Libya mağazası açılış töreni; Seranit İhracat Müdürü Ahmet Mandıracı, Libya Ekonomi Bakanı Ahmet Salem Al Koshly  ve bölgenin önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.


Bugün 65 ülkede 800’e yakın satış noktasıyla faaliyetlerini sürdüren marka, Kuzey Afrika bölgesinde bugüne kadar proje bazlı çalışıyordu. Seranit yeni Libya mağazasıyla şimdi de perakende de boy göstermeyi hedefliyor. Tasarım, hizmet anlayışı ve konsept olarak Libya’nın tek showroomu olması beklenen Seranit Libya mağazası, her katı 200 metrekareden oluşan toplamda 800 metrekarelik bir büyüklüğe sahip. Dört ayrı katında farklı ürün konseptleriyle yer almayı planlayan şirket, yeni showroomunda Seranit,...