19 / 04 / 2024

kuzey almanya tren biletleri ne kadar

kuzey almanya tren biletleri ne kadar

Almanya’da birçok yolcu tren, tramvay ve otobüslerin gecikmelerinden ve trenlerin kirliliğinden şikâyet ederken, ulaşım şirketleri yolculuk ücretlerinde artışa gidiyor. Örneğin beşli grup fiyatı 39,50 Euro'dan 41 Euro'ya çıktı...

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Peker GYO, Almanya'da 2.4 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun Almanya'da kurulu iştiraki Peker GYO Global GMBH, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya Bölgesi'ndeki Solingen şehrinde yer alan taşınmazın 2 milyon 400 bin Euro bedelle satın alınmasına ilişkin satıcı ANG-Investment GMBH ile sözleşme imzaladı.

 Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bayram sonrasında açılacak!

Önceki gün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki test sürüşünün ardından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

İngiliz hükümetinden hızlı tren projesi HS2'ye onay! 

İngiliz Hükümeti, Londra ile Birmingham, Manchester ve Leeds gibi şehirlerin kuzey güney hattında birleştirmeyi amaçlayan hızlı tren projesinin incelenmesine karar verildiğini duyurdu. 

Almanya'da Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. 

Almanya Krefeld'de modern cami projesine onay çıktı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletine bağlı Krefeld şehrinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı yeni cami inşaatına onay verildi...

Kuzey Denizi'ne yapay ada inşa edilecek!

AB ülkeleri, Kuzey Denizi’nde Dogger Bank olarak bilinen ve derinliği 15 ile 36 metre arasında değişen sığlık alana ada inşa edecek. Proje Birleşik Krallık, Almanya, Danimarka, Belçika, Norveç ve Hollanda’ya elektrik enerjisi sağlayacak.

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu'na hızlı tren ağı eklendi!

Antalya’nın çevre yolu ağının önemli bir kısmı olan Kuzey Batı Çevre Yolu’na hızlı tren güzergâhı işlenmesi için yapılan imar planı revize edildi.

Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı projesinde son durum ne?

Rusya’nın Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Avrupa Birliği (AB) içerisindeki tüm itirazlara rağmen özellikle Almanya’nın desteğiyle ilerleyişini sürdürüyor.

Ankara hızlı tren merkezi olacak!

Şehirlerin erişilebilirliğinin artırılmasını amaçlayan Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi’nde, Ankara’nın hızlı tren merkezi yapılması planlanıyor. Kuzey-güney ve doğu-batı hattında kurulacak yeni tren hatları Ankara’ya bağlanacak.

Malatya Kuzey Çevreyolu ve Hızlı Tren Projesi'nin ihalesi mayıs ayında yapılacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kuzey Çevreyolu yapım ihalesi ile Hızlı Tren Projesi'nin ihalesinin Mayıs ayında gerçekleştirileceğini söyledi. Çalık, 54 kilometrelik Kuzey Çevreyolu'nun 300 milyon TL'ye mal olacağını söyledi...

Almanya'da tren garları modernleşecek!

Almanya' da federal hükümet, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) hükümeti ve Alman Demir Yolları’ nın (DB) ortak projesi MOF2 ile KRV eyaletindeki 117 tren garı modernleştirilecek...

Yüksek Hızlı Tren rengi oylama sonucu turkuaz olarak belirlendi!

TCDD Genel Müdürlüğünün gerçekleştirdiği oylama sonucu renk modeli turkuaz olarak belirlenen YHT setlerinden ilki özel olarak Almanya'da üretilen boyayla renklendiriliyor. Yüksek Hızlı Tren rengi oylama sonucu turkuaz olarak belirlendi...

kuzey almanya tren biletleri ne kadar Haberi

kuzey almanya tren biletleri ne kadar


Almanya’da birçok yolcu tren, tramvay ve otobüslerin gecikmelerinden ve trenlerin kirliliğinden şikâyet ederken, ulaşım şirketleri yolculuk ücretlerinde artışa gidiyor. En son Alman demiryolları şirketi DB Almanya genelindeki ulaşım fiyatlarını arttırırken, Kuzey Ren Vestfalya'daki (KRV) yolcular da yeni yılın başlamasıyla birlikte daha fazla ücret ödemek zorunda kalacak. 


Otobüs ve Trenler İnisiyatifi'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada eyaletteki ulaşım tarifelerinin ortalama yüzde 3,3 oranında artacağı bildirilmişti. Buna göre örneğin beşli grup fiyatı 39, 50 Euro'dan 41 Euro'ya çıktı. Şirketler, artan personel, enerji ve malzeme masraflarını fiyat artışına gerekçe olarak...