29 / 03 / 2024

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile tapu harcında yapılan indirimini değerlendirdi. İşte detaylar.

Türkiye gayrimenkulüne en büyük ilgi Körfez'den!

15 Temmuz darbe girişimi ardından sektörün başlattığı kampanyaların içinde olduğunu ve desteğe devam edeceğini kaydeden Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, göstergelere bakıldığında 2017 yılının 2016'dan daha iyi geçeceğine inandıklarını söyledi.

Orta gelir grubu gayrimenkul sertifikasıyla yatırım imkanı bulacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özen Kuzu, "Gayrimenkul sertifikası ile orta gelir grubuna sahip kişiler de yatırım yapma imkanı bulacaklardır. "

Özen Kuzu: Mütekabiliyet’e yenileme lazım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ çalıştayına yönelik görüşlerini paylaştı;

Kuzu Grup İran'da yeni projeye başlayacak!

İran’a yönelik ambargonun bitmesiyle kapılarını dünyaya açmaya hazırlanan Kuzu Grup, 57 bin konutluk bir projeye imza atıyor.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu "Toplu konutlarla Türk firmaları aktif rol oynayacak" dedi.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kuzu Grup'tan Ataköy sahiline 300 yataklı hastane!

Kuzu Grup Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 150 milyon TL yatırım bedeliyle 300 yataklı hastane inşa edecek.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Özen Kuzu'dan 15 Temmuz mesajı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 15 Temmuz mesajı yayınladı. İşte Kuznu'nun darbe girişiminin ikinci yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklama....

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu Haberi

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Karar ile tapu harcı indirimi geldi. Ayrıca bazı sözleşmeler için damga vergisi sıfırlandı. Mevcut oranı "binde 20" olan tapu harcı konut ve işyerlerinde (kat irtifakı tesis edilmiş olanlar dahil) artık "binde 15" oranında tahsil edilecek. Söz konusu indirim uygulaması 30 Eylül 2017 de dahil bu tarihe kadar uygulanacak. 


Konuyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşleri aşağıdaki gibidir;

Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği tapu harçlarında indirime gidilmiş olması sevindirici bir haber. Hükümetimizin verdiği destek ile 2017 yılı sektörümüz için güzel gelişmelerle başladı ve devam ediyor. Tüm yatırımcılar için önem taşıyan ve satış değerinin yaklaşık yüzde 4’ünü bulan tapu harçlarının indirilmesi sektörümüze ivme kazandıracak önemli bir konu. 30 Eylül’e kadar geçerli olacak indirim teşviki ile yatırımcılar konut...