26 / 04 / 2024

La Bonita Kiralık Daire

La Bonita Kiralık Daire

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de inşa edilen LaBonita Suite projesinde lansman öncesi fırsatlar başladı. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte LaBonita Suite fiyatları...

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Kiralık araçlar hakkında Yargıtay'dan karar çıktı!

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi kiralık araçla otoyoldan ihlalli geçiş yapılması nedeniyle araç sahibi hakkındaki icra takibinin reddedilmesini, araç sahibinin ödeme yaptıktan sonra ücreti kiracıdan tahsil etme imkanı bulunduğu gerekçesiyle bozdu

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

'Siyahilere kiralık daire veremiyoruz' diyen emlakçıyı CİMER'e şikayet ettiler!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber ev kiralamak için Esenyurt’ta bir emlak ofisine giden Nagehan Essembion, “Siyahilere kiralık daire veremiyoruz” cevabı ile karşılaştı. Olay karşısında şok yaşayan genç kadın yaşadığı ırkçılığı CİMER’e şikâyet etti.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Kiralık konutta dolandırıcılık!

İkinci el konutta fiyat oyunu ortaya çıktı. İlan sitelerine girilen çok sayıda sahte ilan aracılığıyla kiralık ev arayan vatandaşlar daha yüksek rakamlı evlere yönlendirilerek bütçelerini aşan rakamlarda kiralama yapmaya ikna ediliyor. Vatandaşlar, yüzde 100 kira artışıyla karşılaşıyor.

Kiralık villalara talep yüzde 700 arttı!

Koronavirüs tatil seçenekleri içinde kiralık villalara talebi artırdı. “Hello Villam” kurucusu Sercan Korkuç, geçen yıla oranla rezervasyon talebinin yüzde 700’den arttığını söyledi.

Antalya'da üniversitelinin kiralık ev çilesi!

Akademik yılın başlamasıyla Antalyalı öğrenciler kiralık ev arayışına girdi. Kültür Mahallesi'nde ev aramayı tercih eden öğrenciler, geçen yıla göre yüzde 30 oranında kira artışıyla karşı karşıya kaldı.

Öğrencilerin kiralık ev sınavı başladı!

Üniversiteye yerleşen öğrencilerin şimdi de kiralık ev sınavı başladı. Kiralarda, öğrencilerin talebi sebebiyle geçen yıla göre artış var. İşte il il fiyatlar...

Turistlerin yeni gözdesi kiralık villalara talep arttı!

Kültür ve Tusizm Bakanlığı verilerine göre, 2018 yılında yabancı turistlerin konaklama süresi yüzde 46 artış kaydetti. Geçtiğimiz sene 45 milyondan fazla turisti ağırlayan Türkiye’de tatillerini kiralık evlerde geçirenlerin sayısı ise önceki yıla oranla yüzde 26,5 arttı. 

La Bonita Kiralık Daire Haberi

La Bonita Kiralık Daire

Erişen İnşaat imzasıyla inşa edilen LaBonita Suite projesinde lansman öncesi fırsatlar başladı. Proje kapsamında ev almak isteyenlere 0 faiz imkanı sunuluyor.,

İzmir'in en gözde ilçelerinden Çiğli'de hayata geçirilen LaBonita Suite 169 konuttan oluşuyor. Proje içerisinde daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi.

3 bin metrekarelik yeşil alana sahip LaBonita Suite projesinde 1 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ile 51 metrekare arasında, 2 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 51 metrekare arasında değişiyor.

LaBonita Suite fiyatları
Lansman öncesi son fırsatın sunulduğu LaBonita Suite fiyatları 309 bin TL'den başlıyor.

LaBonita Suite, Anadolu Caddesi ve Mektebim kolejine 50 metre, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 400 metre, Çiğli Devlet Hastanesi'ne 500 metre mesafede yer alıyor.

LaBonita Suite iletişim:
Adres: Balatçık, Çiğli, İzmir
Telefon: +90 531 780 73 03
Web:...