16 / 04 / 2024

Lady Gaga konseri İTÜ Stadyumu nerede

Lady Gaga konseri İTÜ Stadyumu nerede

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Ukrayna Donanması’na Türk gemisi

Ukrayna ile 2020 yılında yapılan anlaşma gereği MİLGEM’in Ada sınıfı korvetinin ilki dün itibariyle suya indirildi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’nın yanı sıra iki ülkeden askeri yetkililer katıldı.

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Buradan 1100 TL'ye 1 metrekare arazi alan lady ve lord oluyor!

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısındaki tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak lady ve lord unvanına sahip olan 52 bin 500 kişi bulunuyor.

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Onassis Ailesi’nin meşhur evi 18.5 milyon sterline satıldı!

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Buradan arazi alan lord ve lady oluyor! 

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısında yer alan tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak "lord" ve "lady" unvanına sahip olan 40 bin kişi bulunuyor.

Lady Gaga konseri İTÜ Stadyumu nerede Haberi

Lady Gaga konseri İTÜ Stadyumu nerede

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?


Lady Gaga'nın 16 Eylül 2014 tarihinde Türkiye'de ilk defa canlı konser vereceği İTÜ Stadyumu nerede? İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'na nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu nerede? İTÜ Stadyumuna nasıl gidilir? Lady Gaga konserinin düzenlenceği İTÜ Stadı'na nasıl gidilir? 


İTÜ Stadyumuna giden İETT otobüsleri hangileri? İTÜ Stadyumuna metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadyumuna özel araçla nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi al... İTÜ Stadı yol tarifi nasıl?


Lady Gaga’s Artrave: The Artpop Ball konserinin 16 Eylül 2014 Salı günü gerçekleşeceği İTÜ Stadyumu, İtü Ayazağa Yerleşkesi Maslak Sarıyer / İstanbul adresinde bulunuyor. 





İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir?


İTÜ Stadyumu 2008 yılında açıldı. Toplam 6 bin kişilik oturma kapasitesine sahip İTÜ Stadyumuna Taksim'den metroya binerek Ayazağa durağında inerek ulaşılabilir. 


İTÜ Stadyumu'na giden...