18 / 04 / 2024

Lava ülke

Lava ülke

Döküm demir tencere, tava, ızgara ve ocak üstü döküm ızgara üreten Lava, dünyada benzer üretim yapan firmalar arasında ilk beşe girdi. Türkiye’deki pazar payını da yüzde 90’a çıkartan firma, tencerelerini 65 ülkenin mutfağına soktu.

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

Hindistan dünyada en çok kripto para kullanan ülke oldu!

TripleA tarafından gerçekleştirilen bir araştırma raporuna göre, Hindistan’ın 100 milyonu aşkın kullanıcı ile dünyada en çok kripto para kullanan ülke olduğu ortaya çıktı.

Haziran 2021'de en çok konutu hangi ülke vatandaşları aldı?

Devlet, 2013'te hayata geçirdiği uygulamayla 1 milyon dolar ve üzerinde değerlerde gayrimenkul satın alan yabancıların T.C. vatandaşlığı alabilmesine karar verdi. Peki Haziran 2021'de en çok konutu hangi ülke vatandaşları aldı?

Bitcoin'le ilgili flaş gelişme! Dünyada ilk ülke olacak!

Orta Amerika'daki El Salvador ülkesi, Bitcoin'i ulusal para olarak kullanacak ilk ülke olacak. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Bitcoin 2021’de önemli açıklamalarda bulundu.

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Luxury Line'ın 2021 hedefi ulaştığı ülke sayısını 100'e çıkarmak!

Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line, 2021 yılında ulaştığı ülke sayısını 100’e çıkarmayı planlıyor.

Türkiye, ultra milyoner sayısı en çok gerileyen 3. ülke oldu!

Londra merkezli gayrimenkul danışmanlık firması Knight Frank tarafından yayınlanan servet raporuna göre Türkiye, yüzde 21 düşüşle ultra milyoner sayısı en çok gerileyen 3. ülke oldu.

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı!

Uluslararası yatırım yönetimi ve gayrimenkul projelerinin uluslararası satış yönetimini yapan Mars Investment'in Genel Müdürü Hakan Bucak, "Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı." diye konuştu.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Lava ülke Haberi

Lava ülke


Döküm demir tencere, tava, ızgara ve ocak üstü döküm ızgara üreten Lava, dünyada benzer üretim yapan firmalar arasında ilk beşe girdi. Türkiye’deki pazar payını da yüzde 90’a çıkartan firma, tencerelerini 65 ülkenin mutfağına soktu. 


Metal döküm mutfak eşyalarının daha önce ithal edildiğini anlatan Lava Metal Döküm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Pazarda olmayan ürünleri yapıp, dökümün kullanım şeklini değiştirerek döküm tencereyi yaygınlaştırdık. Evlere, restoranlara, beş yıldızlı otellere, kafelere kadar ulaştık. Ultra lüks restoran ve tellerin çoğunda ürünlerimiz var. Döküm ürünlerin fiyatlarını aşağı çekerek halka yaydık. Ürünlerimiz artık neredeyse çelik tencere fiyatına satılıyor. Her evde mutlaka minimum bir Lava tencere ve ızgara olmasını hedefl iyoruz” dedi. 


Geçtiğimiz yıl 500 bin adet tencere ve tava ürettiklerini hatırlatan Kesikbaş, bu yıl sonuna kadar...