28 / 03 / 2024

life vera residence esenyurt iletişim

life vera residence esenyurt iletişim

Vera Residence Kağıthane ofis projesinde konutlar 357 bin TL'den başlıyor. Vera Grup imzasıyla Kağıthane bölgesinde yükselen proje 220 adet konut ve 7 adet dükkandan oluşuyor...

Life Vera Residence Esenyurt mağaza!

Life Vera Residence Esenyurt mağazaların bulunduğu projede fiyatlar 199 bin liradan başlangıç gösteriyor. Konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması hedefleniyor...

Vera Residence Esenyurt nerede!

Çeşitli sosyal alanların yer aldığı Vera Residence Esenyurt nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde mevcut...

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Antwell Life Care’da Aironn cihazları kullanılacak!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen 150 milyon TL yatırım değerine sahip Antwell Life Care Residence’ta tüm blok fanları ve jet fan sistemleri için Aironn tercih edildi.  

Antwell'de son rötuşlar!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ant Yapı, Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care Residence’ta eylülde başlaması planlanan yeni yaşam için son çiviler çakılıyor...

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Antwell Life Care Residence’ın lansmanı 26 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Proje mobilyalı olarak teslim edilecek.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Mehmet Okay'dan sağlıklı yaşlanma temennisi!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdikleri Antwell Life Care Residence projesine başladıklarını müjdeledi.

Antwell Life Care Residence fiyat!

5 yıl kira garantisi sunulan Antwell Life Care Residence, Ant Yapı imzasıyla 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana geliyor.  İşte Antwell Life Care Residence fiyat listesi...

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

life vera residence esenyurt iletişim Haberi

life vera residence esenyurt iletişim
Vera Grup tarafından inşa edilen Vera Residence projesi Kağıthane'de yükseliyor.Vera Residence Kağıthane ofis kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks tipinde daireler mevcut.


2 bloktan meydana gelen Vera Residence Kağıthane 220 adet konut ve 7 adet dükkandan oluşuyor. Proje 6 bin 500 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Vera Residence Kağıthane satış ofisi iletişim için  444 48 80 numaralı telefon bildiriliyor.


Vera Residence Kağıthane ofis fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 8 katlı bloklardan oluşan Vera Residence Kağıthane ofis büyüklükleri  1 oda 1 salon daireler 76 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 100 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor.


Life vera Residence ulaşım :
Güzeldere Caddesi, Engin Sokak, No:2...