24 / 04 / 2024

Lüks Sedef Turizm kimin

Lüks Sedef Turizm kimin

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Yücesoy tarafından kuruldu.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Halk plajları lüks otellere mi tahsis edilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lüks otellere gidemeyen vatandaşların faydalandığı halk plajlarını lüks otellere tahsis etmek için ihale açtı

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Yücesoy tarafından kuruldu.

Karadağ Mamula Adası'na yapılacak lüks otele onay çıktı!

Karadağ’ın tarihi öneme sahip olan Mamula Adası üzerine beş yıldızlı lüks bir otel yapılmasına ülke hükümetinden onay çıktı. Adanın turizm bölgesi haline getirilecek olması, yakınları o dönem adada hapsedilen aileleri kızdırdı.

Adnan Zanburkan: Roma mezarlığına lüks konut yapılamaz!

Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, “Roma mezarlığına lüks konut” başlıklı haberimizle ilgili, “Böyle bir şey söz konusu değil. Tarihin talan edilmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Pera Palace Jumeriah Dünyanın en lüks tarihi oteli seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan "World Luxury Hotel Awards" 2014'te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı. Dünya'nın en ikonik 10 oteli arasına girdi.

Muğla'da lüks konut için oteller yıkılıyor!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmaları son dönemde otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapıyor. Bazı otellerin yerine yapılan rezidanslar, 450 bin ila 2 milyon lira arasında değişen fiyatlarl

Lüks Sedef Turizm kimin Haberi

Lüks Sedef Turizm kimin

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Yücesoy tarafından kuruldu.
 

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri,termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir ve anasözleşmesinde yazılıolan diğer işler.

Lüks Sedef Turizm...