28 / 03 / 2024

mahal palace yalova telefon

mahal palace yalova telefon

Mahal Palace Yalova telefon numarası 444 17 69 olarak hizmet veriyor. Mahal Palace Yalova projesinde kiralanabilen konutların fiyatları 12 bin TL' den başlıyor. Proje Armutlu' da inşa ediliyor...

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Rıhtım Termal Palace Armutlu devremülk fiyatları!

Yalova Armutlu'da inşa edilen Rıhtım Termal Palace projesinde inşaat çalışmaları 1 ay sonra başlıyor. 65 dairelik butik projeden meydana gelen projede 1 hafta veya 15 günlük tatil imkanı bulunuyor.

Armutlu Rıhtım Termal Palace'ta 5 bin TL'ye devremülk!

Rıhtım Termal Palace Yalova'nın Armutlu ilçesi'nde denize sıfır konumda hayata geçiriliyor. İnşaatı 1 ay içinde başlayacak olan projede devremülk fiyatları 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim!

3 etap şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 386 91 61 olarak belirlendi.

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

56 bin 673 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi, Akköy köyünde 3 etap şeklinde inşa ediliyor.

Yalova Thermal Palace Projesi arapların gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Termal Palace'ın apart bölümü tamamlandı!

Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı.

Yalova Thermal Palace Araplar'ın gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği Yalova Thermal Palace projesinin tamamlanan ilk etabı, Araplar’ın gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Arap turistlerin gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace' projesinin tamamlanan ilk etabı, Arap turistlerin gözdesi oldu.

Yalova Thermal Palace Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği ‘Yalova Thermal Palace’ Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

mahal palace yalova telefon Haberi

mahal palace yalova telefon


Abdurrahman Akarsu Holding imzasıyla hayata geçirilen Mahal Palace projesi Yalova'nın Armutlu bölgesinde inşa ediliyor. Mahal Palace Yalova telefon numarası 444 17 69 olarak hizmet veriyor.


34 bin 905 metrekarelik arsa alanına sahip olan Mahal Palace projesinde 46 yıl boyunca kiralama yapılabiliyor. Mahal Palace Yalova teslim tarihi olarak 31 Aralık 2013 belirlendi.


Satış sürecinin devam ettiği Mahal Palace Yalova projesinde oda tipleri 1+1 oda, 1+1 deluxe oda, 2+1 dubleks oda olarak tasarlandı. 808 yatak ve 184 adet odadan meydana gelen Mahal Palace projesi 95 milyon liralık yatırım bedeliyle yaşama katılıyor.


Mahal Palace Yalova Termal fiyatları!


1+1 daireler için 12 bin liradan 

1+1 deluxe odalar 14 bin liradan 

2+1 dubleks odalar 19 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor.


Mahal Palace Yalova ödeme planı!


Banka kredili ve tamamı nakit ödemeye indirimin...