25 / 04 / 2024

makrom esmia

makrom esmia

Esenyurt'ta konumlandırılan Esmia projesi kapsamında konutlar satışa çıktı. Lansman özel fiyatların geçerli olduğu projede talebe göre fiyat değişikliği yapılacak...

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Makrom mağdurları yargıya sığındı!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası dün görüldü. İşte Makrom davasında son durum...

Makrom'a açılan dolandırıcılık davası 20 Eylül'de görülecek!

Esenyurt'taki konut mağduriyetleriyle gündeme gelen Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası 20 Eylül'de görülecek.

Makrom mağdurları yarın eylem yapacak!

Her ayın 17'sinde eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları 2016 yılının ilk eylemini yarın saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirecek.

Makrom mağdurlarının eylemine belediyeden müdahale!

Parasını ödedikleri evlere kavuşamayan Makrom mağdurları bugün Esenyurt Belediye binası önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme yaklaşık olarak 150 kişi katıldı...

Makrom mağdurlarına Cumhurbaşkanlığı'ndan yanıt!

17 Aralık 2015 tarihinde diğer inşaat mağdurları ile birlikte yeni bir eylem yapma kararı alan Makrom mağdurlarından Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetine yanıt geldi. İşte gelen cevap...

Makrom mağdurları Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü!

Makrom mağdurları 1 Kasım 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı okulda bekleyerek Erdoğanla görüştü, mağdurlar hazırladıkları Makromtek Esenyurt dosyasını da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

Makrom Yapı mağdurlara ödeme yaptı mı?

800’e yakın mağduru olduğu iddia edilen Makrom Yapı’ya yönelik Ağustos 2015'te İstanbul Mali Şube polisi tarafından yapılan operasyondan sonra aralarında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın da bulunduğu 6 kişi tutuklanmıştı.

Makrom mağdurlarından Lütfü Bakırcı'ya cevap!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın bu sabah yaptığı "Gerçek mağdurlarımın haklarını kısmen ödedim" açıklamasına Makrom mağdurlarından yanıt geldi. İşte Makrom mağdurlarının yaptığı o açıklama...

Makrom mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Makrom mağdurları bu sabah Makromtek Esenyurt projesi önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ü de davet eden mağdurlara Makrom Yapı'nın dairesini teslim etmediğini söyleyen Petek Dinçöz'den destek gelmedi.

Makrom mağdurlarından yeni eylem kararı!

Makrom mağdurları 13 Eylül 2015 tarihinde yeni bir eylem yapma kararı aldı. Makromtek Esenyurt projesi önünde saat 10:00'da gerçekleşecek olan protesto gösterisine makrom mağduru olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de davet edildi...

makrom esmia Haberi

makrom esmia

Esmia projesi, Makrom Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 4 bloğun yer aldığı Esmia Evleri'nde toplamda 160 konut yer alıyor. 


Esmia İstanbul projesi satışa çıktı. Bu döneme özel 1+1 konutlar 74 bin TL'den; 2+1'ler 123 bin TL'den ve 3+1'ler 212 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Aralık ayında konut teslimlerinin yapılacağı Esmia Evleri'nde yüzme havuzu, kreş,fitness center, çocuklar için özel oyun alanları, spor alanları bulunuyor. 


Esenyurt Mehterçeşme bölgesinde konumlandırılan Esmia Esenyurt'ta bloklar 6 katlı olarak tasarlandı. 


444 65 76