18 / 04 / 2024

makrom yapı esmia

makrom yapı esmia

Makrom İnşaat 41. yılına özel kampanyasında 1 oda 1 salon dairelerini 41 bin TL fiyatla satıyor. Makrom İnşaat Tuğba Rezidans 'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için de aynı kampanya geçerli...

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Lütfü Bakırcı'ya 2 bin 616 yıl hapis istemi!

Makrom Yapı'nın patronu M. Lütfü Bakırcı'nın daire satışı yapıp daireleri teslim etmediği gerekçesiyle hapsi istendi. Mağdurlar, 6 farklı projeyi satan Bakırcı ve diğer şüphelilerin cezasını çekmesini istiyor.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Lütfü Bakırcı'ya 4 bin 667 yıla kadar hapis istemi!

400 kişinin mağdur sıfatı ile yer aldığı Makrom Yapı davasının bir numaralı sanığı olan Lütfü Bakırcı hakkında 1436 yıldan 4667 yıla varan sürelerde hapis talep edildi.

Lütfü Bakırcı tahliye oldu!

Ağustos 2015'te tutuklanan Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tahliye oldu. Makrom Yapı yöneticilerinden 6'sı projede olmayan konutları satmakla suçlanmışlardı...

Makrom mağdurları yargıya sığındı!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası dün görüldü. İşte Makrom davasında son durum...

Makrom'a açılan dolandırıcılık davası 20 Eylül'de görülecek!

Esenyurt'taki konut mağduriyetleriyle gündeme gelen Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası 20 Eylül'de görülecek.

Lütfü Bakırcı ve işbirlikçilerine yargı yolu göründü!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın kavgası yargıya taşındı. İşte son durum...

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan Tara Yapı tutanağı!

Makrom mağdurlarından Bahriye Önal'ın Cumhurbaşkanlığı'na şikayetini takiben Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan görevlendirilmiş müfettişler Makrom City projesini devralan Tara Yapı Gıda ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Lütfü Bakırcı'ya taşeron firma şoku!

Makrom Yapı'nın patronu Lütfü Bakırcı'ya bir şok da taşeron firmadan geldi. Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesinin taşeron firması Üçkol İnşaat'a aldığı parkelerin parasını ödemediği için haciz geldi...

makrom yapı esmia Haberi

makrom yapı esmia


Makrom İnşaat 41. yılına özel 1 oda 1 salon dairelerini 41 bin TL'ye satıyor. Makrom İnşaat'ın Esenyurt'taki Tuğba Rezidans projesine özel kampanya 15 Şubat 2013 Cuma gününe kadar devam edecek.

Makrom İnşaat Tuğba Rezidans 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Makrom İnşaat 1 oda 1 salon daire fiyatı 41 bin TL, 2 oda 1 salon daire fiyatı 82 bin TL, 3 oda 1 salon daire fiyatı 123 bin TL olarak belirlendi. Makrom İnşaat Tuğba Rezidans 'ta 1 oda 1 salon daireler 41 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 82 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 123 metrekare olarak tasarlandı.


6 ve 7 katlı 3 blok olarak yükselen Makrom İnşaat Tuğba Rezidans...