20 / 04 / 2024

Malatya Millet Bahçesi ne zaman

Malatya Millet Bahçesi ne zaman

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Malatya Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlandı! 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlandı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni inşa edilen millet bahçesinde incelemelerde bulundu. 

Malatya Millet Bahçesi şehre nefes aldıracak!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Malatya, kendisine özgü tarihiyle, şelaleleri , parkları, kervansaray ve camileriyle dikkat çekiyor. Yeni yapılacak millet bahçesiyle de şehir nefes alacak...

Malatya Millet Bahçesi Kasım ayında açılacak!

Malatya Millet Bahçesi ile ilgili açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10'uncu ayda bu millet bahçesini tamamlayacağız, 11'inci ayda vatandaşımızın hizmetine açmış olacağız" dedi.

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 4 Eylül'de!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Millet Bahçesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya'ya millet bahçesi geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Millet Bahçesi'nin ihalesini 10 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Malatya Millet Bahçesi ihalesi 10 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Malatya Millet Bahçesi ne zaman Haberi

Malatya Millet Bahçesi ne zaman

T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirişecek. 

İhale ilanı:
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 
İhale Kayıt Numarası    :    2019/373555  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale...