26 / 04 / 2024

malatya stadı ne zaman bitecek

malatya stadı ne zaman bitecek

Malatya’ya yapılan yeni stadyumda çalışmalarda sona gelinirken, yüklenici firmanın TOKİ’ye geçici devri referandumdan sonra yapacağı belirtildi.

Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı

Ergün Turan Malatya’da TOKİ şantiyelerini denetledi!

TOKİ Başkanı Turan, insanı merkeze alan, farklı kültürleri kaynaştırabilen, farklı ekonomik katmanların oluştuğu, kent dokusunun korunduğu, çevreye duyarlı, insan fıtratına uygun şehirler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Malatya’nın yeni stadında tribünler yükseliyor!

TOKİ, spor yatırımları kapsamında Doğu illerine önemli tesisler yapıyor. Malatya’da inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli stadyumda bunlardan biri. Tribünleri yükselen stadyumun yüzde 40’ı tamamlandı.

3,5 milyar liralık yeni stadyumlar 2015'te hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek....

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut 6 adet dükkan mevcut.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

malatya stadı ne zaman bitecek Haberi

malatya stadı ne zaman bitecek

TOKİ’nin Türkiye’de statları değiştirme ve dönüştürme hamlesi çerçevesinde yapılan Malatya’nın yeni stadyumu, açılacağı günü bekliyor.


Güney kale arkası tribünü çatı kaplama işini dün itibariyle tamamlayan ve o bölümü komple turuncu yapan müteahhit firma, iç bölümlerde soyunma odaları, duş perdeleri ve her türlü elektronik aksamlarda çalışmalarını tamamladı.


Işıklandırma için tasarruflu led ampuller kullanılırken, ses sistemleri ve dev skorboard ekranları da aktif hale getirildi. Çim zemin için her türlü kumlama, havalandırma, sulama ve gübreleme için araç parkı oluşturulurken, doğal zemin ile tribünün birleştiği alan da sentetik çim ile kaplanacak. İç bölümlerde ise tabelalar asılıp, sulama, ısıtma ve soğutma sistemleri kontrol aşamasında. Stadın tüm alt yapısını oluşturan, makine sistemleri aktif duruma geçirilirken, soyunma odaları ve kapalı alanların her türlü lavabo, duş, ıslak zeminleri temizlenip...