18 / 04 / 2024

Malatya Yamaç Mahallesi imar planı

Malatya Yamaç Mahallesi imar planı

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden 3. etaptaki 736 deprem konutunun, teslimleri aralık ayında gerçekleştirilecek.

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Battalgazi'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Malatya 1. Satış Memurluğu, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 998 bin 475 TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt'ta 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Malatya İcra Dairesi, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Fatih Mahallesi, 143 ada 29 parselde yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 557 bin 735 TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Malatya Yeşilyurt'ta 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

T.C. Malatya 2. Satış Memurluğu, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Yakınca Mahallesi, 510 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı 9 milyon 374 bin 530 TL'ye satıyor...

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Malatya Yamaç Mahallesi imar planı Haberi

Malatya Yamaç Mahallesi imar planı

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki gösterdi.

Malatya Son Söz Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mahalle Muhtarı Hanifi Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından kendilerine Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılacağı sözünün verildiğini ve bu sözün tutulmasını beklediklerini belirtti.

Yamaç Mahallesi muhtarı Hanifi Akdağ, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Akdağ, Yamaç ve Merkez Beydağı mahalleleri geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla birlikte mahallelerimizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerinde Sayın Bakanımız Murat Kurum Bey ile yaptığımız toplantıda Bakanımız, ‘Polis lojmanları civarında bulunan İmar İskan evlerinin orada 736 konut yapılacak. Acele kamulaştırılarak yıkılacak diye kalan bölgede de Yamaç ve Beydağı Mahallesini de imara açacağız’ dedi.  Orada Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız,...