25 / 04 / 2024

Mamaka showroom müjdesi

Mamaka showroom müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti 'nin Altındağ ve Keçiören Kadın Kolları başkanlıkları ile Mamak ve Sincan Gençlik Kolları başkanlıklarının kongrelerine katıldı.

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

Bingöl Karlıova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya metro ve millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Ankara mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ankara için 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Fethiyelilere TOKİ müjdesi!

Fethiye'de Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölge halkına TOKİ müjdesi verdi.

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Mamaka showroom müjdesi Haberi

Mamaka showroom müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Altındağ ve Keçiören Kadın Kolları başkanlıkları ile Mamak ve Sincan Gençlik Kolları başkanlıklarının kongrelerine katıldı. Gökçek, 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı' nca Altındağ'a 258 bin ton asfalt döküldüğünü, bin 267 metre yeni yol açımı yapıldığını, 44 bin metrekare kaldırım, 33 kilometre bordür döşendiğini kaydetti. 


ULUS'A DEV MEYDAN 


Hacı Bayram Camii, Güvercin Sokak, Ankara Kalesi ve Hisar Caddeleri'nde gerçekleştirdikleri restorasyon ve sokak iyileştirme, Cumhuriyet Caddesi aydınlatma uygulamaları ile değişik yerlere yapılan özel saat ve havuzları da anlatan Gökçek, Ulus'taki 100. Yıl Çarşısı'nın İl Özel İdare'den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hatırlattı. 

Gökçek, "Eğer bu sene içerisinde yetiştirebilirsek yetiştireceğiz ve Ulus Meydanı'm dev bir meydan haline getireceğiz. 


Şu anda onun çalışması ile meşgulüz" dedi. Mamak sınırları içinde,...