29 / 03 / 2024

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 yılında hizmete sunduğu Atatürk Gençlik Merkezi, mimari yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesi için ilk adım yarın atılıyor!

Millet Bahçesi hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların 1 milyon 950 bin TL'lik yıkım ihalesi yarın gerçekleştirilecek... 

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi Haberi

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 yılında hizmete sunduğu Atatürk Gençlik Merkezi, mimari yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Atatürk Gençlik Merkezi’ne gelerek, binanın modern yapısı hakkında incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaptığı çalışmalarla ülke genelinde takdir toplamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ve kentin en modern binaları arasında önemli yer tutan Atatürk Gençlik Merkezi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi öğrencilerini ağırladı. Yunusemre MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Serdar Kale ve öğrencilerini karşılayarak binanın mevcut durumu, yapılış süreci ve kullanım alanlarıyla ilgili kısa bilgiler verdi. Öğrenciler cep telefonları ve fotoğraf makinalarıyla binanın fotoğraflarını çekerek, anlatılan bilgileri dinlediler. 



Mansia Büyükşehir...