23 / 04 / 2024

Manisa Bedesten Çarşı projesi ne zaman açılacak

Manisa Bedesten Çarşı projesi ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'da deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmadı!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, deprem sonrasında henüz hasar ihbarı yapılmasığını belirtti...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Manisa’da sönümleme başladı, depremler bitecek!

Manisa'da 22 Ocak Çarşamba günü meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremden sonra 2 bin 750 artçı meydana geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir meydana gelen sarsıntılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Manisa Akhisar'da tedirgin bekleyiş!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, çarşamba günü oluşan 5.4 büyüklüğüne sahip deprem sonrasınd artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkez üssü olan Musalar Mahallesi ve yakın mahallelerde vatandaşlar, bu geceyi de dışarıda sokakta ateş yakıp geçirdi.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşı projesi ne zaman açılacak Haberi

Manisa Bedesten Çarşı projesi ne zaman açılacak


Salihli ilçesinde Eski Kamyon Garajı üzerinde çalışmaları yapılan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinin yapım imalatlarında sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Salihli ilçe ziyaretinde, tek alanda hayata geçen ve ilçenin 3 önemli sorununu çözüme kavuşturacak olan projede incelemeler yaptı. Salihli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yüklenici firma yetkililerinden projenin son durumu hakkında bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projedeki çalışmaların hızlandırılması ve ileride herhangi bir sorun yaşanmaması için titizlikle projenin sürdürülmesi talimatını verdi.

“Salihli, büyükşehir havasına bürünecek”


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerinde hayata geçirilen yatırım ve projelerin Salihli Belediyesi’nin bütçesinden daha büyük yatırımlar olduğunu belirten Başkan Zeki Kayda, “Devasa projeler, Salihli’mizde hayata geçiyor. Salihli Belediyesi’nin toplam bütçesini aşan bir parayla...