25 / 04 / 2024

manisa otogar yıkım

manisa otogar yıkım

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Büyükşehir Belediyesi Binası için eski otogarda yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkım çalışmalarını, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da inceledi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Manisa Kula’daki ortaokul için yıkım kararı!

Manisa’da kamu ve eğitim binalarında deprem soruşturma raporu hazırlandı. Bu kapsamda Kula'daki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu için yıkım kararı alındı.

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

İBB'den 'otogarda yıkım' açıklaması!

İBB, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yıkım ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, otogarda metruk, sağlıksız koşular taşıyan ve tehlike arz eden binaların tespit edilip yıkıldığı kaydedildi.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 1 milyar 200 milyon TL!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturumunda, büyükşehirin 2019 yılı performans programı, gelir tarifeleri ve 2019 mali yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi

Manisa Büyükşehir'den 28.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Manisa Şehzadeler'de yıkım!

Manisa Şehzadeler'deki Çeşnigir Camisinin etrafında kamulaştırma yapılan alanda yıkım çalışması gerçekleşti. Çeşnigir Camisinin de tarihi dokusu da gün yüzüne çıktı.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

manisa otogar yıkım Haberi

manisa otogar yıkım


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Büyükşehir Belediyesi Binası için eski otogarda yıkım çalışmalarına başlandı.  Yıkım çalışmalarını, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım ve Spilaş A.Ş Genel Müdürü Uğur Doruk yerinde inceledi.

Yıkım çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski otogarımızın bulunduğu alanda Yeni Büyükşehir Hizmet Binamız, Pazar Yeri ve Otopark kompleksi için yıkım çalışmalarına başladık. Yeni binamızın avam projeleri çizildi, şu anda uygulama projeleri yapılıyor” diye konuştu.

‘Dev Kompleks Olacak’

Gençoğlu, “Yeni Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’nın konuşlanmasıyla birlikte bu alanda dev bir tesis hizmete açılacak. Büyükşehir Belediye hizmet binasıyla, otoparkıyla ve pazar yeriyle Manisamıza yakışır bir tesis kazandıracağız. Yeni hizmet binamız, Manisa’mıza hayırlı olsun. Çalışmaların başlanmasından dolayı çok mutluyuz.  Başlamak...