19 / 04 / 2024

manisaya yeni stat mı yapılacak

manisaya yeni stat mı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, "Kente yeni bir stadyum yapma düşüncemiz var” dedi.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

AKG Statü CEO’su Alper Göker, Yeni Evim Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi? İşte AKG Statü CEO’su Alper Göker'in o açıklamaları...

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

manisaya yeni stat mı yapılacak Haberi

manisaya yeni stat mı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Manisalılara yeni stadyum müjdesi verdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sözlerine şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek başlayan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendileri için büyük bir şans olduğunu söyleyen Başkan Aktan; “Sporu seven bir belediye başkanına sahibiz. Bu bizim için büyük bir şans. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün her zaman sporun ve sporcunun yanında olan bir başkan. Bu şansımızı iyi kullanıp tesisleşme hamlemizi devam ettireceğiz. Tevfik Lav Spor Tesisleri altyapılarımız için çok önemli bir yatırım olacak. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri de yenilendi. Ama en büyük sorunumuz yer sorunu. Havuzumuz yetmiyor. Başkanımız havuz yapmak içinde bir yer bakıyor. Ben bu bağlamda yer sorunu çözünürse yeni bir stadyumunda yapılacağını...