26 / 04 / 2024

mantolama kredisi verilir mi

mantolama kredisi verilir mi

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Evlilik kredisi kimlere verilir? Evlilik kredisi şartları nelerdir? Evlilik kredisi nasıl alınır?

Evlilik kredisi yeni evlenecek çiftlerin gündeminde yer alıyor. Evlilik kredisi detayları belli oldu mu? Evlilik kredisi kimlere verilir? İşte tüm araştırılan detaylar!

Öğrenciye ihtiyaç kredisi verilir mi? Öğrenciye en fazla ne kadar kredi verilir?

Öğrenci kredi çekebilir mi, öğrenciye hangi bankalar kredi verir? İşte bu konuya dair sorulan soruların yanıtları!

Evin değerinin tamamı için konut kredisi verilir mi?

Konut almayı düşünen vatandaşların ilk tercihleri konut kredisi oluyor. Peki uygun taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunulan konut kredilerinde evin tamamı için kredi çekmek mümkün mü? İşte detaylar...

2017'ye kadar tüm binalar enerji kimlik belgesi alacak!

Apartmanların enerji kimlik belgesi alması için tanınan süre 2017'de doluyor. Bu belgeyi almak için binanın ısı kaybını önleyen mantolamanın yapılması şart. Bu ihtiyacı gören az sayıda banka 60-120 ay arasında vadelerle düşük faizli mantolama kredisi veriyor...

Kentsel dönüşüm kredisi işyerine verilir mi?

Riskli olarak tespit edilen bir binanın anlaşma yolu ile tahliye edilerek yıkılması ile hak sahiplerine birtakım finansal destekler veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi işyerine verilir mi?

Yabancılar konut kredisi kullanabilir mi?

Yabancı uyruklu vatandaşlar Tapu Kanunu’nun değişen 35. maddesi ile Türkiye'den gayrimenkul satın alabiliyor. Peki, ev alma sürecinde yabancılar konut kredisi kullanabilir mi? Yabancılara konut kredisi verilir mi?

İpotek karşılığı ev kredisi verilir mi?

Ev satın almak isteyen kimseler, bankalardan konut kredisi kullanarak uzun vadede düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor. Peki, ipotek karşılığı ev kredisi nedir? İpotek karşılığı ev kredisi verilir mi?

Köylerde kentsel dönüşüm kredisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köylerde yaşam kalitesini yükseltmek için köylerde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Peki, köylerde kentsel dönüşüm kredisi verilir mi?

Ev kredisi ekspertiz raporu örneği!

Ev kredisi kullanarak gayrimenkul sahibi olmak istiyorsanız, banka sizden evin değer tespiti için ev kredisi ekspertiz raporu talep ediyor. Peki, ekspertiz raporunda nelere yer verilir? İşte, ev kredisi ekspertiz raporu örneği!

Arsa tapulu eve konut kredisi verilir mi?

Ev sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimseler, bankaların konut kredisi kullanabiliyor. Konut kredisi için bazı koşullar aranıyor. Peki, arsa tapulu eve konut kredisi verilir mi? Verilmez mi?

Mantolama kredisi veren bankalar!

Mantolama, binaların giydirilmesi olarak nitelendirilen uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kimi bankalar bu masraflar için tüketiciye kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi veren bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Konut kredisi kimlere verilir?

Mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimseler bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı konut kredilerine başvurabiliyor. Peki, konut kredisi kimlere verilir?

mantolama kredisi verilir mi Haberi

mantolama kredisi verilir mi

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam, Isıtma/Soğutma (klima, kazan, kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri –pay ölçer, kalorimetre-, doğalgaz abonelik ) gibi tüm harcamalar için bankalar mantolama kredisi veriyor.


Mantolama kredisinin özellikleri, koşulları ile faiz oranları da bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Mantolama kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Vakıf Bank, Şeker Bankası ve Deniz Bank bulunuyor.


Örnek Ziraat Bankası mantolama kredisi:

-Şube Uzman uygulayıcı Firmaya gider, kampanya hakkında görüşür. 

-Mutabık kalındıktan sonra Protokolün firma ve şube tarafından imzalanması ile proje başlamış olunur. 

-Müşteri, yalıtım ihtiyacı için kampanya kapsamında yetkilendirilmiş Uzman Uygulayıcı Firmaya gider.

-TS 825 standartlarına uygun olarak talep ettiği yalıtım ile ilgili ürün ve hizmet için uygulayıcı firma ile mutabakata varır.

-Uzman uygulayıcı firmanın...