19 / 04 / 2024

MARBLE Fuarı nedir

MARBLE Fuarı nedir

İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından 26-29 Mart 2014 arasında düzenlenen MARBLE – 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi gördü...

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Mevlüt Kaya: Marble ile dünyanın en büyük 3 fuarı arasındayız!

İzfaş tarafından hayata geçirilen, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin desteklediği 21. Marble Fuarı, dünyanın lider üreticileri ile Türk mermer sektörünü bir araya getirdi.

Mermerci umudunu fuara bağladı!

Çin'de inşaattaki durgunluktan dünya genelinde etkilenen doğaltaş sektörü, İzmir'de açılan MARBLE Fuarı'yla çıkış arıyor. Sadece profesyonel ziyaretçilere açık olan fuarda 15bin ton doğal taş sergileniyor.

Doğaltaş sektörü beklentisini Marble Fuarı'na çevirdi!

Çin'de inşaattaki durgunluktan dünya genelinde etkilenen doğaltaş sektörü, İzmir'de açılan MARBLE Fuarı 'yla çıkış arıyor.

Fuar İzmir'de 1.298 adet stant kuruldu!

Türkiye’nin en büyük fuar merkezlerinden “Fuar İzmir”, ihtisas fuarı MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açtı. Fuar için 1298 adet stant kuruldu.

Marble Fuarı bu yıl 2 kat büyüdü!

Mermer sektörünün dünyadaki önemli adreslerinden biri konumundaki Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl yaklaşık iki kat büyüyor.

MARBLE Fuarı nedir Haberi

MARBLE Fuarı nedir


İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından 26-29 Mart 2014 arasında düzenlenen MARBLE–20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi gördü. Yerli ve yabancı bin 187 firmanın katıldığı fuar, katılımcı ve ziyaretçilerin yüzünü güldürdü. İlk üç gün 78 il ve yurtdışından 85 ülkeden ziyaretçi geldi. Katılımcı ve ziyaretçiler, başta İzmir olmak üzere Türkiye ekonomisinin kalkınmasına da katkıda bulundu. Konaklama, ulaşım ve diğer harcamaların tutarının ortalama 100 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor. Fuar sırasında katılımcı ve ziyaretçiler, şehir merkezindekilerin dolması üzerine çevre ilçelerdeki otellerde konakladı. Alanında bir dünya markası olan ve sektörün ilk üç fuarı arasında yer alan MARBLE, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri arasında ticaret köprüsü de kurdu. Fuarda önemli iş bağlantıları yapıldı.


Fuarı değerlendiren İZFAŞ Genel Müdürü...