23 / 04 / 2024

Marble İzmir Fuarı nerede

Marble İzmir Fuarı nerede

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

Mevlüt Kaya: Marble ile dünyanın en büyük 3 fuarı arasındayız!

İzfaş tarafından hayata geçirilen, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin desteklediği 21. Marble Fuarı, dünyanın lider üreticileri ile Türk mermer sektörünü bir araya getirdi.

Marble İzmir Fuarı nerede Haberi

Marble İzmir Fuarı nerede

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında yer alan Demmer Mermer, İzmir'de 27-30 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşen  Marble İzmir Fuarı’na katıldı. 20 yıldır Marble İzmir fuarına katılan Demmer Mermer, son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerini sektör profesyonellerine tanıttı.

Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok yerine gönderiyor. Fuar kapsamında işlenmiş ve blok doğal
taşları sektör profesyonellere tanıtan Demmer Mermer, dünyada oldukça popüler olan ve ilgi gören Gri Emperador, Beyaz Dolomit ve Denizli Traverten ürünlerinin tanıtımı yaptı.

Fuar ile ilgili olarak Çin ve Amerika ile yeni iş bağlantıları sağladıklarının altını çizen Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, şu açıklamalarda bulundu: ”Demmer olarak oldukça yoğun bir fuar geçirdik. Marble, bizim için...