24 / 04 / 2024

Mardan Palace açıldı mı

Mardan Palace açıldı mı

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

Mardan Palace açıldı mı Haberi

Mardan Palace açıldı mı

Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu oteller bölgesinde, 2009'da 1,4 milyar dolar harcanarak inşa edilen ve Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Mariah Carey, Monica Bellucci gibi yıldızların katıldığı açılışla dikkati çeken Mardan Palace Otel, 2010'da 'dünyanın en lüks oteli' seçildi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, daha sonra ekonomik sıkıntılarla gündeme gelen otel, bir süre hacizlerle anıldı. Mardan Palace, alacaklarına karşılık haciz yoluyla geçen yıl Halkbank'a geçti. Halkbank, Mardan Palace Hotel'i yaklaşık olarak 4 ay önce Titanic Hotels grubuna kiraladı.


25 NİSAN'DA AÇILACAK


Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, 'Titanic Mardan Palace' adıyla zincir bir Türk markası olarak hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Titanic Mardan Palace ile 2019 yaz sezonuna iddialı giriş yapmayı hedeflediklerini belirten Aygün, “Titanic Mardan Palace'ı 25 Nisan tarihinde...