26 / 04 / 2024

Mardan Spor Kompleksi satılıyor mu

Mardan Spor Kompleksi satılıyor mu

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi açılıyor!

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

Hatay Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu 4 milyon 250 bin 224 TL bedel ile icradan satılıyor.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir Mamuca'da 3,5 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Eskişehir Mamuca Mahallesi'nde yer alan 5 bin 461 metrekare alana sahip arsa 3 milyon 58 bin 658,40 TL'ye satılıyor. Arsanın ihalesi 13 Haziran 2017'de saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

Cibali Ayakapı Hamamı 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde Museviler için inşa edilen 453 yıllık Cibali Ayakapı Hamamı satılıyor. Hamam, 3 milyon dolara satışa çıktı.

Mardan Spor Kompleksi satılıyor mu Haberi

Mardan Spor Kompleksi satılıyor mu

Azeri asıllı Rus iş insanı Telman İsmailov’un 1.4 milyar dolarlık yatırımla açılışını yaptığı Mardan Palace, açılışından birkaç sene sonra mali sıkıntılar ile gündeme oturmuştu. CNN Türk'te yer alan habere göre; otelin satışının ardından şimdi de 7 yıldızlı otelin hemen yanındaki ‘Mardan Spor Kompleksi’nin de icradan satışı yapılıyor. 

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi’ndeki icra ihalesinin arka planında, Mardan Palace’ın sahibi olan şirketin iflası bulunuyor. Telman İsmailov’un oğlu Sarkhan İsmailov’un da yönetiminde yer aldığı 220 milyon Türk Lirası sermayeli Ast İnşaat Turizm Taahhüt AŞ şirketi için mahkeme 19 Eylül 2018 tarihinde iflas kararı aldı. İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği iflas kararının ardından şirketin tasfiye süreci başlatıldı. İcra İflas Müdürlüğü’nün sürdürdüğü tasfiye sürecinde, şirketin ait varlıklar bir bir icradan satışa çıkarılıyor.