25 / 04 / 2024

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri iletişim

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri iletişim

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçar tarafından kuruldu.

2024’te DASK’ ta yapılan değişiklikler neler?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında bir takım değişikler olduğunu belirtti. Peki 2024’te DASK’ ta ne gibi değişiklikler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Dorçe Prefabrik çevreci modüler yapılar inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, pratik kurulumu be avantajlı özellikleriyle dikkat çeken çevreci yapı tasarlamaya devam ediyor. 

Gayrimenkulde çok katlı yapılar tarih oluyor!

Pandemiyle beraber neredeyse tüm sektörlerde daha sağlıklı, çevreci, ekonomik ve fonksiyonel ürünlere geçiliyor. Gayrimenkul sektöründe de trendler değişiyor, çok katlı yapılar tarih oluyor!

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

Binalarda sağlık dönüşümü başlıyor!

Pandemi sonrasında Türkiye'de binalar kullanılan teknolojilerle akıllı ve çevreci yapılara dönüşüyor. Bu nedenle birçok yapı, hijyen sağlayan yeni ürünlere geçiş yapmaya başladı.

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçar tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Mars Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mars Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aras tarafından kuruldu.

İmar barışı başvurusunda bunlara dikkat!

İmarsız yapıların kayıt altına alınmasına yarayan imar barışı uygulamasında sona geliniyor. Peki imar barışı başvurusu yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?

NASA Mars’ta yapılan konut projelerini tanıttı!

NASA, Kızıl Gezegen’de yaşayacak astronotlar için yapılan konut projeleri yarışmasının finalistlerini seçti.

Avcılar Mars 19'da lansmana özel fiyatlar!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Projede daireler 2018'in son çeyreğinde yapılacak.. 

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri iletişim

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçar tarafından kuruldu.

Mars Çevreci Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; Doğayı kirleten her tülü malzeme ve yapılara karşı çevreye duyarlı, doğaya zarar vermeyen, geri dönüşümden kazanılan alternatif malzemelerin icadı, tasarımı, üretimi ve ulusal ya da uluslararası pazarlaması alanlarında faaliyet gösterir. Şirket yukarıda belirtilen amacına erişebilmek için; 1- Başlıca reklam brandaları, otoyol lastikleri, karton kutular, vinil ya da elyaf içeren her türlü petrol türevi malzeme ve maddeler öncelikli olarak, geri dönüşüme dâhil etme konularında projeler hazırlayabilir ve atıkların geri kazanım ünitelerini projelendirebilir. 2- Yeraltı kaynak sularının artırılması, suların denize ulaşmadan yer altına ulaşmasına imkân verecek yer kaplama alternatif yapı malzemelerinin icat...