16 / 04 / 2024

Martı Gayrimenkul Yatırım

Martı Gayrimenkul Yatırım

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebi olumlu karşılandı...

Martı GYO, GYO statüsünden çıkmak için SPK'ya başvuru yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) GYO statüsünden çıkış SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

Martı GYO, Martı Gayrimenkul Yatırım oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebi olumlu karşılandı...

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi, Ramazan Ahmet Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hanife Paralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Remzi Kanbur Gayrimenkul Yatırım ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Remzi Kanbur Gayrimenkul Yatırım ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Remzi Kanbur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Özlem Kanbur ile Şebnem Kanbur Gülsoy Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bağcılar'da kuruldu.

Peker Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Peker ve Ali Fuat Peker tarafından 22 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu...

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satı Mehmet Kaymakcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu.

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Özgüner Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Caner Güner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Eyüp, Emniyetttepe Mahallesi, Mahmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

Türyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Türker tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

Martı GYO yatırımcı ilişkileri bölümünü açıkladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yatırımcı ilişkileri bölümü ile ilgili bildirim yayınlandı.

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporları!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Şale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Uğur Güneş, Cem Celal Küsmezer, Mehmet Tufan Kuriş tarafından 52 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

BKY Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BKY Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Bakkal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi'nde kuruldu.

Martı Gayrimenkul Yatırım Haberi

Martı Gayrimenkul Yatırım

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) GYO statüsünden çıkış SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebinin, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 44. maddesinin birinci fıkrası uyarınca genel kurula katılıp dönüşüme ilişkin esas sözleşme değişikliklerine olumlu oy kullanan ortaklar dışındaki tüm ortaklara N. Emre Narin ve P. Oya Narin tarafından 0,6659 TL üzerinden pay alım teklifi yapılması şartıyla olumlu karşılanmasına ve mevzuatın diğer gereklerinin yerine getirilmesine karar verildi.

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 04.04.2019 tarih ve 2019/18 sayılı Bülteninde yer aldığı üzere; Şirketimizin Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden...