27 / 04 / 2024

Mavera Comfort projesi nerede

Mavera Comfort projesi nerede

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa ediliyor. 16 Mart'ta ön satışa çıkacak olan Mavera Comfort'un nerede olacağı ise merak ediliyor. İşte Mavera Comfort lokasyonu...

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilecek Siltaş Comfort projesinin ayrıntıları belli oldu. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilecek. İşte Siltaş Comfort projesi ile ilgili merak edilenler...

Mavera Comfort'ı Japonya'dan gelen heyet inceledi!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izolatörleri Japonya'dan gelen bir heyet tarafından incelendi.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Tual Comfort 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi için düğmeye bastı. Peki Dağ  Mühendislik , Tual Comfort projesi nerede? İşte Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makro - Akyapı kalitesiyle inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Mavera Comfort'ın temeli atıldı!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olan Mavera Comfort projesinde ilk harç törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilen projenin temel atma töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, projeyi 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Mavera Comfort projesi nerede Haberi

Mavera Comfort projesi nerede

Türkiye’nin ilk deprem izolatörlü konut projesi olan Mavera Comfort, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçiyor.

“Kesintisiz Konfor” hedefiyle tasarlanan Mavera Comfort projesi 16 Mart'ta ön satışa çıkacak. Sakinlerine, deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti olmaksızın, güven ve konfor içinde yaşam sağlayacak.

Mavera Comfort ile ilgili olarak kat planları, sosyal donatı alanları, satış fiyatları, kaç konuttan oluşacağı, teslim tarihi gibi bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Mavera Comfort lokasyonu

Merakla beklenen Mavera Comfort, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile Başakşehir'de inşa ediliyor.

Mavera Comfort iletişim:

Adres: Kayabaşı Mh. Evliya Çelebi Cd.No:3 Başakşehir, İSTANBUL

Telefon: 444 61 71

Web: www.Mavera Comfort.com