28 / 03 / 2024

Mebuskent satılık villa

Mebuskent satılık villa

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Mebuskent'ten kira bedeline lüks konut!

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Ankara Gölbaşı'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Karaoğlan-İmar Mahallesi'nde yer alan tribleks villa 9 milyon 731 bin 250 TL bedel ile icradan satılıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mebuskent satılık villa Haberi

Mebuskent satılık villa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme aldığı yatay mimari konsepti Ankaralı konut alıcılarından büyük ilgi görüyor.  


Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde tamamlanma aşamasına gelen ve bağımsız tipteki evler, müstakil bahçeler, çocuklar için rahat oyun alanları, toprakla bütünleşip yeşile dokunarak, temiz havada yaşama imkanı ile yatay mimarinin tüm unsurlarını bünyesinde barındıran Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı haline geldi. Ciddi bir satış başarısı yakalanan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satılarak sahiplerini buldu. 


Neden yatay mimari ?

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, insanların fiziki ve sosyal çevre konusunda bilinçlenmesi, doğal ortamlarda yeşille barışık, toprağa basarak sağlıklı yaşama arzusunun artması paralelinde yatay mimariye ilginin de arttığını belirterek, şunları söyledi: 

 “Malum insanlar yüksek katlı binalarda oturuyor, toprakla ilişkisi kesilmiş durumda. Yatay yapılaşma ise insan doğasına...