19 / 04 / 2024

Medicana Sağlık Grubu ataşehir

Medicana Sağlık Grubu ataşehir

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Ethica Sağlık Grubu sağlık yatırımlarına devam ediyor!

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Medicana Grubu inşaat sektöründe!

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, sağlığın yanı sıra şimdi de eğitim sektörüne girdi. Bu yıl iki okulla sektöre adım atan Bozkurt’un hedefi 50 okul ve bir üniversite açmak..

Medicana Sağlık Grubu ataşehir Haberi

Medicana Sağlık Grubu ataşehir

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu hastane ağını genişletiyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa olmak üzere yedi ilde faaliyet gösteren grubun en yeni hastanesi geçtiğimiz Eylül'de İzmir'de kapılarını açmıştı.

On üçüncü hastane olarak 110 milyon dolarlık yatırımla açılan Medicana International İzmir, Konak'ta Ege'nin en büyük hastanelerinden biri olarak hizmet veriyor. Para'dan Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre, sağlık sektöründe yatırımlarına devam eden grup, İstanbul'da da yeni bir hastane açmanın hazırlığını yapıyormuş. Ataşehir'de inşaatı biten yeni hastanenin açılması için gün sayılırken, şu günlerde ruhsat aşamaları için çalışmıyormuş. Açılışın yılbaşına yetiştirilmesi planlanıyormuş. Hasta deneyimini ön plana çıkaran özel mimarisi, güçlü akademik hekim kadrosu, multidisipliner tanı ve tedavi yöntemleri ve modern teknik altyapısı ile açılacak

Hastane Ataşehir'de artık hastaneler...