20 / 04 / 2024

Mehmet Ergün Turan açıklamaları

Mehmet Ergün Turan açıklamaları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan yaptığı açıklamada , “Ülkemizin her köşesinde bilhassa dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın bizden beklentisi yüksek. Malum olan bu gerçeği, saha ziyaretlerimizde çok daha yoğun hissediyoruz." dedi.

Güneydoğu'daki terör mağdurlarının konutları teslim ediliyor!

Mardin, Şırnak, Hakkari ve Diyarbakır'da terör sebebiylr zarar gören imar ve altyapının yenilenmesi için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Ergün Turan: Daha güvenli yapılar için çaba harcıyoruz!

Sabah Gazetesi tarafından Bursa’da düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Yeni şehirler inşa ediyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ” Toplu Konut İdaresi’nin yeni yaklaşımı tekil binalar yapmak değil, bir muhit ve yeni şehirler inşa etmektir. 2016 yılında yeni şehirler oluşacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Piri Reis Vadisi Projesi birçok projeye rehberlik edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya ve Karaman’da TOKİ’nin yürüttüğü çalışmaları inceledi. M. Ergün Turan, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı da makamında ziyaret etti.

Doğu'da Toki'ye talep arttı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde konut satışlarına olan ilgi çoğaldı. Bu talebi karşılamak isteyen TOKİ 2 bin konutluk büyük projeleri ihale aşamasına getirdi.

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Dar gelirliye lüks konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün TUran. hedeflerinin alt gelir ve orta gelirli vatandaşlara konut üretmek olduğunu belirterek. "Ust gelirli konutlar ile ilgilenmiyoruz" dedi

TOKİ'de kalite harekâtı başladı!

TOKİ'de kalite harekâtı başladı. Dar gelirlilere uygun fiyatlarla konut yapan TOKİ, artık inşaatlarına kalitesiz malzeme girişini engelleyecek. TOKİ Başkanı Turan, "Kurum, kalitede referans olacak" dedi

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm zenginlik aracı olarak görülmemeli!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşümün rant alanı olarak algılandığından yakındı ve "İnsanlar 'felaket gelecek bundan nasıl kurtuluruz' diyeceğine 'felaket geliyor nasıl kar ederiz' derdindeler" dedi

Mehmet Ergün Turan: Binaların eskimesi kentsel dönüşümü hızlandıracak!

Turan, "Kentsel alanlardaki yaklaşık 18 milyon konutun 5.3 milyonunun dönüşüme ihtiyacı var. Bunların 3 milyonu, 2023'e kadar 50 yaş ve üzerine çıkacak. Bu da kentsel dönüşümü hızlandıracaktır, bundan kaçış yok" dedi.

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Ergün Turan: Suriçi millet bahçesi olacak!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Turan Fatih projelerini anlattı!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı olan TOKİ Başkanı Ergün Turan Fatih’in yeniden cazip bir konut alanı olarak konumlanmasını istiyor. Ergün Turan Fatih için planladığı projelerini anlattı... 

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Ergün Turan'dan teşekkür!

Toplu Konut İdaresi eski başkanı Mehmet Ergün Turan görevini Ömer Bulut’a devretti. Turan, mesai arkadaşları, sektör temsilcileri ve meslektaşlarına "Teşekkür" etti...

Ergün Turan koltuğunu Ömer Bulut'a devretti!

2014 yılından itibaren TOKİ'de başkanlık görevini yürüten Ergün Turan, yerini Ömer Bulut’a devretti...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Mehmet Ergün Turan açıklamaları Haberi

Mehmet Ergün Turan açıklamaları


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 16 Ağustos’ta Ankara’da ve 17 Ağustos’ta ise İstanbul hizmet binasında çalışan TOKİ ekibiyle bayramlaştı.
 
Personelinin bayramını kutlayan TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.
 
Başkan Ergün Turan “Ülkemiz, ekonomik açıdan piyasa gerçekleri ve hareketleriyle uyumlu olmayan bir dalgalanma sürecinden geçiyor. Ama her zorlukta olduğu gibi bu zorlu dönemleri de omuz omuza, elbirliğiyle aşacağımıza farklı kesimlerden de herkesin inancı tamdır. Milletimiz böyle zamanları daima kenetlenerek aşmıştır. Ve samimiyetle söylüyorum, tarih boyunca olduğu gibi, güçlü ve büyük Türkiye idealimize emin adımlarla yürümekte olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın. Zorlu zamanlarda milletimizin kamu kurumlarından beklentileri daha da yükselir. İdare olarak kendi sorumluluk alanımızda, güçlü ve büyük projelerimize ara vermeden devam ediyoruz....