24 / 04 / 2024

Mehmet Gülüm Şanlıurfa Şehir Hastanesi açıklaması

Mehmet Gülüm Şanlıurfa Şehir Hastanesi açıklaması

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te 94 milyon 750 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

SGK Şanlıurfa’daki 40 gayrimenkulü 42.3 milyon TL'ye satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Şanlıurfa’da bulunan 40 gayrimenkulü açık artırma usulüyle satışa çıkardı. gayrimenkullerin toplam değeri ise 42 milyon 396 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi 2. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Mehmet Gülüm Şanlıurfa Şehir Hastanesi açıklaması Haberi

Mehmet Gülüm Şanlıurfa Şehir Hastanesi açıklaması


Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. İnşaatın en zor kısmı olan harfiyat çalışmalarının yüzde 83'ünün yapıldığını bildiren Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, hafriyatın sonrasında inşaatın betonarme yapısının daha hızlı ilerlemesinin planlandığını ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kaba inşaatın yüzde 13'ünün bittiğini bildiren Gülüm, "Yaklaşık 500 bin metrekare kapalı alanı, 1700 yatağı, 536 yoğun bakımı bulunan, 61 ameliyathanesi olan büyük bir hastane projesi sürüyor. 2023 yılı içerisinde Şanlıurfa Şehir Hastanemiz açılmış olacak. Sağlık Bakanlığımızın ve bizim bütün çabamız bu tarihi 2023'ün ilk aylarına çekebilmektir. Bununla ilgili olumsuz bir durum da görünmüyor. İnşallah 2023'ün ilk aylarında şehir hastanemizin açıldığını ve hizmete girdiğini göreceğiz." şeklinde konuştu.
Gülüm, Türkiye'de açılmış olan şehir hastanelerinin halkın büyük beğenisini...