28 / 03 / 2024

Melikgazi Eğitim ve İş Bulma Merkezi inşaat çalışanları

Melikgazi Eğitim ve İş Bulma Merkezi inşaat çalışanları

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi’nde yer alan Melikgazi Eğitim ve İş Bulma Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan Coşkun tarafından kuruldu. 

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamira Turizm Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Doğaner tarafından kuruldu. 

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Melikgazi Eğitim ve İş Bulma Merkezi inşaat çalışanları Haberi

Melikgazi Eğitim ve İş Bulma Merkezi inşaat çalışanları

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi’nde yer alan Melikgazi Eğitim ve İş Bulma Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Amacımız sizlerin eğitimli olmanız ve sertifika almanız. Melikgazi Belediyesi olarak inşaat işlerinde çalışanların her zaman yanlarında olduklarını, destek sağladıklarını ve inşaatlarda günlük yevmiye ile çalışanlar için tesis tahsis ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Avrupa Birliğine girme sürecinde belgesi olmayan, sertifikası olmayan iş bulamayacaklar için biz bunun önüne geçmek için, bu tesisi açtık. 3 yıldır da hizmet veriyoruz. Melikgazi Belediyesi Eğitim ve İş Bulma Merkezi’nde bir ilk yaşandı ve mesleki yeterlilik sınavı ilk defa Kayseri’de bu merkezimizde yapıldı. Antalya, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat illerinden mesleki yeterlilik belgesi almak isteyenler artık Melikgazi Eğitim ve İş bulma Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sınav...