29 / 03 / 2024

Melikgazide şantiye alanı

Melikgazide şantiye alanı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi.

Şantiye şeflerine ilişkin düzenleme 10 bin kişiye istihdam alanı yaratacak!

32017 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" uyarınca, şantiye şeflerinin aynı zamanda üstlenebilecekleri iş miktarı, işin büyüklüğüne göre düzenlenecek.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 14'e ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün dev projenin şantiye alanını ziyaret etti. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi geldi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi şantiye alanına geldi. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde köprü yolu kuruluyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kabloların montajı sürerken, Gelibolu Sütlüce'deki şantiye alanına gelen tabliye bloklarının sayısı 23 oldu.

Melikgazide şantiye alanı Haberi

Melikgazide şantiye alanı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi. Melikgazi İlçesinin büyük bir gelişme ve büyüme gösterdiğini yeni yerleşim alanlarının ilçeye kazandırıldığını ve Melikgazi Belediyesi'nin ilçenin her yerinde varlığını gösterdiğini bu neden ile yatırımlarda bu gelişmeye paralel olarak artış olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "2016 yılı Melikgazi Belediyesi için yine yatırımlar zincirinin bir devamı olacaktır. 

Bu toplantı da yatırım sıralaması, ihale tarihleri ve bütçe planlaması yapıldı. Sonuç itibari ile birimler arasında uyum ve koordinasyon sağlanarak yatırım ve hizmetlere start verildi" dedi. 


2016 yılı bütçesinin 300 milyon TL olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 2015 yılından devam eden hizmetler yanında 2016 yılında...