29 / 03 / 2024

menderes Ay Yıldız Park

menderes Ay Yıldız Park

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Sivas'ın ay yıldız mimarili camisi ibadete gün sayıyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle yapılan "ay yıldız" şeklinde mimariye sahip caminin hizmete girmesi için geri sayım başladı...

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Ay yıldız şeklindeki cami Sivas'ta yükseliyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle hayata geçirilen cami, "ay-yıldız" şeklindeki mimarisiyle dikkati çekiyor.

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keskin tarafından kuruldu. 

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

menderes Ay Yıldız Park Haberi

menderes Ay Yıldız Park


Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımında sona gelinen Ay Yıldız Park'ta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı. Park içi ve çevresinde çimlendirme ve çiçek ekimi çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda estetik açıdan dolamit taşı kullanılırken, bin 250 metrekare alana çim serildi, 50 metrekare alan mevsimlik çiçekle donatıldı. 46 mahalleyi simgeleyen 46 Türk bayrağı ve kadınlar kulübünün de yer aldığı park, yapılacak son düzenlemelerin ardından hizmete açılacak.


ÖRNEK OLACAK BİR PROJE


Ay Yıldız Park'ın ilçeye çok yakıştığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçe girişine kazandırdığımız parkımızda çalışmalarımızı tamamladık. Son düzenlemelerin de tamamlanmasıyla parkımız hizmete açılacak. Ay yıldız Park, İzmir'e örnek olacak bir proje. Parkımız kısa süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine açılacak" açıklamasını yaptı.




Yeni...