26 / 04 / 2024

Menderes Türel açıklamaları

Menderes Türel açıklamaları

6. Peyzaj Mimarlığı Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tüm proje ve yatırımlarla ilgili STK ve meslek odaları ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Menderes Türel Döşemealtı yatırımlarını anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi.

Antalya'nın tapu sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi. Başkan Türel, Toptancı Hal ve Aksu Kavşağı’nın Mayıs ayı sonunda ulaşıma açılacağını açıkladı.

Menderes Türel'den yatırım müjdesi!

Hafta sonu Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerine tüm ekibi ile birlikte çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dev yatırımların ve projelerin müjdesini verdi...

Antalya Mevlana Kavşağı ne zaman açılacak?

Mevlana Kavşağı’nı üst geçişle 3 katlı hale getirecek çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları farklı saatlerde denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Planladığımız zamanda bu kavşağı Antalya’nın hizmetine sunacağız” dedi.

Kepezaltı-Santral Projesi ile Antalya kanatlanacak!

Riskli Alan’ ilan edilen alanın İLBANK’a ve ANTEPE’ye yetki devrinin yapılmasına ilişkin protokol imzalanması Büyükşehir Ocak ayı devam meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Türel, proje ile Antalya’nın kanatlanacağını söyledi

Menderes Türel: Antalya'yı yeniden zirveye çıkaracağız!

Başkan Türel, “Antalya’da önceki dönemimizde yaptıklarımız ortada. Antalya büyük bir hızla zirveye çıkıyor iken birisi asansöre bindi, stop düğmesine bastı. 5 sene de 15 sene kaybettik" dedi

Menderes Türel: Antalya'yı zirveye çıkaracağız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya’da önceki dönemimizde yaptıklarımız ortada. Antalya büyük bir hızla zirveye çıkıyor iken birisi katta asansöre bindi, stop düğmesine bastı.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Menderes Türel Antalya projelerini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Menderes Türel kimdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin yeniden belediye başkan adayı oldu. Peki, Menderes Türel kimdir? Menderes Türel, bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Menderes Türel açıklamaları Haberi

Menderes Türel açıklamaları


6. Peyzaj Mimarlığı Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tüm proje ve yatırımlarla ilgili STK ve meslek odaları ile birlikte hareket ettiklerini söyledi. Peyzaj alanında yapılan çalışmalar, doğal peyzajın korunması ve Antalya’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Türel “Hep birlikte Antalya’mızı daha güzel daha yeşil bir şehir yapacağız” dedi.


  “Söylem ve Eylem” teması altında gerçekleşen 6. Peyzaj Mimarlığı Kongresi, Antalya’da başladı. 8-11 Aralık tarihleri arasında sürecek olan kongrenin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Yavuz Özcan Parkı, Çiçek Açan Şehirler Projesi, EXPO gibi yapılan peyzaj ve çevre düzenlemelerini mimarlarla paylaştı. 


STK’LARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ


Antalya’da hayata geçirilen tüm projelerde sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla birlikte hareket ettiklerini söyleyen Başkan Türel, “Önemli projelerimizi öncelikle uzman STK’larla hazırlamaya ve...