26 / 04 / 2024

meram satılık arsa

meram satılık arsa

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Meram'da satılık arsa arayanlar dikkat! Bu fırsat kaçmaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Meram ilçesi Alakova Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 26 Ağustos'ta yapılacak.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Meram Süleymanşah Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 454 bin TL olarak belirlendi. 

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Meram'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Konya İl, Meram İlçesi'nde yer alan yem ünitesi ve tarlası 3 milyon 528 bin 995 TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Konya'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 260 bin liraya!

Konya İli Meram İlçesi Selam mahallesinde Meram Yeniyol caddesinde yer alan gayrimenkul satışa çıktı. İhale 5 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da Karatay Mezat Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Konya Meram'da satılık arsa: 2 milyon 500 bin liraya!

Konya İli Meram Belediyesi Konya İli Meram İlçesi Kozağaç Mahallesi 'nde yer alan arsayı 19 Eylül 2013 tarihinde saat 15:15 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

Konya'da satılık arsa: 5 milyon 500 bin liraya!

Konya İli Meram Belediyesi, Konya Meram Gödene Mahallesi 'nde yer alan arsayı 19 Eylül 2013 tarihinde saat 15:30 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Konya Meram'da 8 taksit imkanıyla satılık arsa fırsatı! arsa alacaklara müjde! 

Konya Meram'da yer alan 3 arsa 8 taksit imkanıyla satılıyor. İşte Konya Meram'daki arsaların fiyatları ve satışa ilişkin tüm detaylar...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

meram satılık arsa Haberi

meram satılık arsa

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi. Arsa için 24 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Meram Çomaklı Mahallesi'nde yer alan arsanın muhammen bedeli 22 milyon 970 bin TL, geçici teminat bedeli ise 689 bin 100 TL olarak belirlendi.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 20 Eylül 2022 tarihinde Belediye Encümeni tarafından Horozluhan Mh. Yeni İstanbul Cd. (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binası) No:72/64 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1-Mülkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkul, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi
dâhilinde kapalı teklif (artırma) ihale usulü ile satılacaktır.
2-İhale, 20.09.2022 Salı günü Belediye Encümeni tarafından...