25 / 04 / 2024

mersin belediye projeleri

mersin belediye projeleri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Kaptan Kartal, şehrin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirtti. Kartal, 16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacaklarını iddia etti...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Mezitli'de 76 dönümlük arazinin imar planı meclis gündeminde!

Mersin’in Mezitli ilçesinde, 76 dönümlük kızılçam ormanının bir gecede kesilmesi Mersin Belediye Meclisi’nde gündem oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşiminde merkez ilçeler için hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planları görüşüldü.

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Şubat ayı toplantısı 1. birleşimi yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dönüşüm konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Ağustos Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Erdemli Otogarı'nı görüştü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, gerçekleşti. Mecliste Erdemli’ye yapılması planlanan yeni otogarın yeri tartışma konusu oldu.

Mersin Erdemli'de imar kaynaklı sıkıntı var!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Haziran Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

mersin belediye projeleri Haberi

mersin belediye projeleri


Büyük Birlik Partisi (BBP) Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Kaptan Kartal, şehrin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirtti. Kartal, 16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacaklarını iddia etti.


Kartal, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Mersin’de çok iddialı olduklarını ve 2011 seçimlerinde 4. sırada yer aldıklarını hatırlatan Kartal, yerel seçimlerde de her ilçede adaylarının bulunduğunu kaydetti. Mersin’in en büyük sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Kartal şöyle devam etti: "16 dev projeyle 100 bin kişiye iş bulacağız. Tarsus’tan Silifke’ye kadar metro yaparken İstanbul boğazının aynısını Mersin’de inşa edeceğiz. Teleferik, dev kule, modern bir belediye binası yapacağız. Bu belediye 7 gün 24 saat herkese hizmet verecek. Müzik, tiyatro ve spor etkinliklerinin gerçekleştirileceği hanımlar kültür...