19 / 04 / 2024

Mersin Kadıncık heslerini kim aldı

Mersin Kadıncık heslerini kim aldı

IC İÇTAŞ Enerji yaptığı açıklamada 126 megavatlık Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin özelleştirme kapsamındaki devir sürecinin tamamladığını belirtti.

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mersin Abdülhamit Kışlası arazisi imara mı açılıyor?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Kültür Bakanlığı Yüksek Kurulu'nun yanındaki Abdülhamit Kışlası arazisinin imara açılması konuşuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi gerçekleşti, toplantıda 43 madde görüşüldü.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir'den otel konforunda barınak!

Sahipsiz dostların daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, mevcut barınağa ek olarak Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi kuruyor.

Mersin Büyükşehir Meclisi Ocak Ayı 2. birleşimi yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir yol yatırımlarına hız verecek!

Kırsaldan, kent merkezine kadar asfaltsız yol bırakmamak için çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise tozdan dolayı çileye dönüşen yaklaşık bin 399 km. köy yolunu asfaltladı.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından her ayın ilk Meclis Toplantısı’nın ilçelerde yapılması kararının alınması ile birlikte meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı birinci birleşimi için Gülnar’da buluştu.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin Büyükşehir'den izinsiz hafriyata geçit yok!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında ‘Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’ çerçevesinde denetim ve kontrollerine devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Mersin Kadıncık heslerini kim aldı Haberi

Mersin Kadıncık heslerini kim aldı

IC İÇTAŞ Enerji, Mersin'de bulunan Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait 126 megavatlık Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin özelleştirme kapsamındaki devir sürecinin tamamladığını bildirdi. 


Toplam kurulu gücün bin 450 megavat olduğu belirtilen şirket açıklamasında, HES'e dayalı kurulu gücünde bu devirle 400 megavata çıktığı kaydedildi. IC İÇTAŞ Enerji Başkanı Serhat Çeçen, "Tamamı yerli ve yenilenebilir kaynaklara dayalı 1.450 megavatlık kurulu gücünün yanı sıra elektrik dağıtımı ve perakende satışı alanındaki faaliyetleri ile şirketimiz ülkemizin enerji arzında önemli bir rol üstlenmektedir"...