23 / 04 / 2024

mersin Mutlu Yaşam Köyü

mersin Mutlu Yaşam Köyü

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Erzincan'da çatıdan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Erzincan Taksim TOKİ'de 4 katlı bir apartmanın çatısını tamir ederken dengesini kaybederek düşen işçi Sebahattin Mutlu yaşamını yitirdi.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Mersin Mutlu Mahallesi'nin dönüşüm planları onaylandı!

Mersin Mutlu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile ilgili planlar onaylandı. Mutlu Mahallesi sakinleri yaşadıkları zorlukları Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye anlattı. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Erdemli Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Mersin Erdemli ilçesinde Erdemli Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı. Sağlık Merkezi, ücretsiz hizmet verecek...

Mersin Üniversitesi'nde Ekoköy Fikirleri Projesi tanıtıldı!

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katıldığı Mutlu Yaşam Köyü: Mezitli Belediyesi "Ekoköy Fikirleri" Öğrenci Proje yarışmasının sunumları gerçekleştirildi.

Karşıyaka 360 Konutları'nın yüzde 77'si yaşam alanı!

Yüksek Vadi Evleri'nin yeni etabı Karşıyaka 360, muhteşem manzarası, yüzde 77'si yaşam alanlarına ayrılan farklı konsepti ile mutlu insanların yuvası olacak.

Yaşam endeksine göre en mutlu il Sinop oldu!

Yaşam endeksinde Isparta ilk sırada yer aldı. Gelir ve servette İstanbul birinciyken, yaşamından en memnun il Sinop oldu. İlk defa yayımlanan illerde yaşam endeksiyle bireylerin ve hane halklarının yaşam koşulları ortaya koyuldu.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

mersin Mutlu Yaşam Köyü Haberi

mersin Mutlu Yaşam Köyü

Mersin'in Mezitli Belediyesi tarafından Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başlandı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde inşa edilen ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi eski Köy Enstitüleri ruhunu yeniden yeşertecek. İçerisinde bungalov tipi evlerin, uygulama atölyelerinin, hobi alanlarının, proje pazarlarının bulunacağı Mutlu Yaşam Köyü’nde, 7’den 70’e her yaştan insan toplanıp, eğitim kamplarına katılacak, doğa ile iç içe hayvan besleyecek, hobilerini hayata geçirecek.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 20 dönümlük bir alanı kapsayan projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, “Vatandaşlarımızın bu köye geldiklerinde birbirleriyle kaynaşmalarını ve şehirden uzaklaşıp güzel bir vakit geçirmeleri istiyoruz. İlk etabını tamamladığımız projeyle bazı yurt dışından gelen konuklarımızı Mutlu Yaşam Köyü'nde misafir etmeyi planlıyoruz. ‘Mutlu Yaşam Köyü'nde bungalovlardan yapılmış bazı küçük evler...