18 / 04 / 2024

Mesa Bodrum Demirbükü projesi

Mesa Bodrum Demirbükü projesi

Deniz sıfır konumda inşa edilecek olan Mesa Bodrum projesi Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

Mesa Mesken tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam Haziran 2021'de başlıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Mesa Bodrum Demirbükü fiyat listesi!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa yer alıyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyat listesi...

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü 'Beyaz Gece' daveti yarın!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinin tanıtımı amacıyla Cumartesi akşamı özel 'Beyaz Gece' daveti veriyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Haberi

Mesa Bodrum Demirbükü projesi

Mesa Bodrum projesi Bodrum Demircibükü'nde hayata geçirilecek. Deniz sıfır konumda inşa edilecek olan Mesa Bodrum projesinin arsa alanı yaklaşık olarak 220 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Villa ve rezidanslardan meydana gelen Mesa Bodrum  Demirbükü projesinin içerisinde tesis alanları, otel, iskele ve limanın da yer alması planlanıyor. 

Mesa Bodrum  Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Üst gelir grubuna hitap edecek Mesa Bodrum projesinin fiyat ve teslim tarihi henüz belli değil.  Projenin 2017 yılı sonu ya da 2018 yılı içerisinde başlanması planlanıyor. 

Mesa Bodrum Evleri ile  ilgili 444 9 366 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Tel: 444 9 366

Web: https://www.mesa.com.tr/tr

Pınar DOĞAN...