26 / 04 / 2024

Mesa İnşaat 2015 hedefleri

Mesa İnşaat 2015 hedefleri

Mesa'nın şu anda satışı süren ve satışa sunmayı planladığı toplam 9 projesinin bulunduğunu belirten Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa'nın 2014 yılını 1,3 milyar TL konsolide ciro ile kapatacağını söyledi...

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mesa'nın Yassı Ada’daki inşaatı durdu!

Mesa inşaatına bir süredir devam ettiği Yassı Ada’da çalışmalarına devam edemiyor. İnşaat büyük oranda da tamamlanmak üzereydi.

OYAK, Mesa’nın hangi projesini devraldı?

Kayaşehir’de arsaları olan OYAK, konut geliştirmedeki sessizliğini Mesa’nın Ankara Eryaman’daki projesini satın alarak bozdu.

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

Pasifik İnşaat'tan bu yıl 3 yeni proje geliyor!

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Mesa-Nurol İnşaat ortaklığından Yeşil Yaka!

Mesa İnşaat ve Nurol İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeşil Yaka projesinin satış fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan oluşan projenin teslim tarihi Ekim 2017 olarak belirlendi.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Mesa İnşaat 2015 hedefleri Haberi

Mesa İnşaat 2015 hedefleri

Türkiye'nin köklü inşaat gruplarından Mesa, İstanbul ve Ankara'da, konuttan villaya kadar birçok projeyi aynı anda yürütüyor. Mesa'nın şu anda satışı süren ve satışa sunmayı planladığı toplam 9 projesinin bulunduğunu belirten Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa'nın 2014 yılını 1,3 milyar TL konsolide ciro ile kapatıp, 2015 yılında da 1,5 milyar TL konsolide ciro hedeflediklerini söyledi. 


Boysanoğlu, bu yıl 1,5 milyar TL'lik konsolide ciro hedefinin Bahçeşehir projesini iptal etmeleriyle 1,3 milyar TL'ye geri çekildiğini de vurguladı. 


İstanbul'da yeni projeler geliştirmek üzere Tuzla, Bayramoğlu, Biiyükçekmece ve Kemerburgaz gibi bölgelerde araştırmalar yaptıklarını belirten Boysanoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi istikrann sağlanmasının sektöre olumlu yansımasını beklediklerini söylüyor. 


Sektörü ve yatırım planlarını konuştuğumuz Erhan Boysanoğlu sorularımıza şu yanıtları verdi: 



2014'te iki seçimli bir yıl olmasının yanı sıra...